To Range Rover SV Burford Edition είναι εμπνευσμένο από την επαρχία

1.923 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2024)
To Range Rover SV Burford Edition είναι εμπνευσμένο από την επαρχία
5 Φωτογραφίες »

-Ισχύς 614 ίππων, 0-100 σε 4,4 δλ, τελική 261 χλμ./ώρα και κόστος περί τα 233.452 ευρώ
-Γκρίζα απόχρωση στο εξωτερικό, κράμα λευκού και γκρίζου στο εσωτερικό, επιλογές για τα μαξιλάρια
-Θα κυκλοφορήσουν δέκα οχήματα με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης

Ισχύς 614 ίππων, 0-100 σε 4,4 δλ, τελική 261 χλμ./ώρα και κόστος περί τα 233.452 ευρώ

Η έκδοση Burford φοράει έναν κινητήρα V8 υπερτροφοδοτούμενο με δύο turbo, με χωρητικότητα 4,4 λτ και ισχύ 614ίππων. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι κάνει τα 0-100 χλμ. /ώρα σε 4,4 δλ και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 261 χλμ./ώρα. Τέλος, αναφορικά με το κόστος, αν και δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία, μπορούμε να περιμένουμε πως η τελική του αξία θα κυμανθεί περί τα 233.452 ευρώ.

Γκρίζα απόχρωση στο εξωτερικό, κράμα λευκού και γκρίζου στο εσωτερικό, επιλογές για τα μαξιλάρια

Οι Βρετανοί είχαν μια πολύ ιδιαίτερη επιρροή για την χρωματική παλέτα της νέας έκδοσης. Συγκεκριμένα, πηγή έμπνευσης ήταν η επαρχία του Burford, μέρος του οποίου υπάγεται στις 46 υπαίθριες περιοχές της Βρετανίας οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως διατηρητέες λόγω του τοπίου. Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη γκρίζα απόχρωση (Aether Gray) στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό, διακρίνεται ένας συνδυασμός  λευκής (Light Cloud) και γκρίζας απόχρωσης (Cinder Grey). Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν διάφορες χρωματικές επιλογές για τα μαξιλάρια της καμπίνας.

Θα κυκλοφορήσουν μόλις δέκα οχήματα με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης

Μόλις δέκα θα είναι τα Burford που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Οι κατασκευαστές ξεκαθάρισαν ότι θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να επιλέξουν οι ίδιοι τόσο το χρώμα, όσο και το θέμα του προαιρετικού εξοπλισμού, έτσι ώστε μην υπάρξουν έστω δύο όμοια οχήματα.

EUROINS PASXA
KIA