H μάρκα δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την γκάμα του μοντέλου.

Oι Τσέχοι θα κάνουν γνωστές τις επόμενες κινήσεις τους.

Το Skoda Scala Scout;

13.531 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Ένα πιο πρακτικό και «σκληραγωγημένο» Skoda Scala δημιούργησε ψηφιακά ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση για την έκδοση του μοντέλου που θα δούμε μέσα στο 2019.

H νέα πρόταση της Skoda για την κατηγορία των μικρομεσαίων έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους ανεξάρτητους σχεδιαστές, αφού εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως το νέο Scala έιναι ένα εντελώς καινούριο αυτοκίνητο, έχουν αφήσει την φαντασία τους ελεύθερη να «οργιάσει».

Μετά λοιπόν από την πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Scala RS, δεν χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να προχωρήσει ο Nikita Aksyonov στην παρουσίαση της πιο «σκληραγωγημένης» εκδοχής του νέου Scala προσφέροντας του το όνομα Cross, αν και υπενθυμίζουμε πως η Skoda χρησιμοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις την ονομασία Scout.
 

Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το Scala εξοπλίζεται εδώ με νέους μπροστά και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές από αλουμίνιο και πλαστικό, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μεγάλους τροχούς αλλά και ράγες οροφής που προσφέρουν στο μοντέλο ένα πιο off road χαρακτήρα σε εμφάνιση.

Κλείνοντας σημειώνουμε πως, η μάρκα δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την γκάμα του μοντέλου στο άμεσο μέλλον, ωστόσο θεωρείται πως αργά ή γρήγορα οι Τσέχοι θα κάνουν γνωστές τις επόμενες κινήσεις τους αναφορικά με το μέλλον του νέου Scala.

Mercedes
moto