Το πρωτότυπο Skoda Vision GT έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Shenzhen στην Κίνα.

Για το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει εικόνες που να μας προσφέρουν λεπτομέρειες.

Το Skoda Vision GT δείχνει πως περίπου θα είναι το Kamiq GT.

Το Skoda Vision GT «δείχνει» το Kamiq GT

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2019)

Το πρωτότυπο Skoda Vision GT έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Shenzhen στην Κίνα και έδωσε μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το επερχόμενο Kamiq GT όπως και θα ονομαστεί το μοντέλο παραγωγής.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες του Vision GT, το Kamiq GT όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με το κανονικό Kamiq. Το στυλ είναι εμπνευσμένο από τα ευρωπαϊκά μοντέλα της Skoda, όπως το Scala και το Kamiq, κάτι που φαίνεται κυρίως στο σχήμα τόσο των μπροστά όσο και των πίσω φωτιστικών σωμάτων.
 
Εκτός από τις κομψές μονάδες φωτισμού και την κεκλιμένη γραμμή οροφής, το Vision GT διαθέτει επίσης σπορ λεπτομέρειες. Αυτές τις συναντούμε τόσο στο σχεδιασμό των τροχών, αλλά και στους δύο προφυλακτήρες, με τον εμπρόσθιο να συνδυάζεται με μία μεγάλη μάσκα και μεγάλες εισόδους αέρα, ενώ ο πίσω φέρει ένα αεροδυναμικό διαχύτη.
 
¶λλες λεπτομέρειες έχουν να κάνουν με τις «κρυφές» χειρολαβές των θυρών, τη μαύρη οροφή, αλλά και τα μεταλλικά χαρακτηριστικά σε όλη την περίμετρο του αυτοκινήτου. Βεβαίως μιλάμε για ένα πρωτότυπο, κάτι που σημαίνει πως, ίσως, κάποια από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά να μην υπάρχουν στο Kamiq GT που θα είναι το μοντέλο παραγωγής.
 
Για το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει εικόνες που να μας προσφέρουν λεπτομέρειες, ωστόσο η λογική λέει πως δεν θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το κανονικό Kamiq που πωλείται στην Κίνα αλλά και στις άλλες αγορές.
 
Όσον αφορά τον κινητήρα, το πιθανότερο σενάριο θέλει το Kamiq GT να χρησιμοποιήσει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 111 ίππους και 150 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Toyota
test center