Το νέο SUV της Rezvani Motors το λένε «Tank» και θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έχοντας μιλιταριστική «κληρονομιά».

Το Tank της Rezvani

3.757 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Με αυξημένες off-road ικανότητες, 500 ίππους και έντονα μιλιταριστικό ύφος, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες το τρίτο μοντέλο της Rezvani Motors, που εύστοχα ονομάζεται «Tank».

Η Rezvani Motors μας είχε δώσει πριν από τρεις μήνες, τρεις προωθητικές εικόνες για το SUV που ετοιμάζει. Σήμερα μαθαίνουμε πως το λένε «Tank» και πως θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έχοντας μιλιταριστική «κληρονομιά».
 
Εύλογα, λοιπόν, το Tank διαθέτει σασί τύπου σκάλας, custom ανάρτηση και τεράστια off-road ελαστικά. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 6,4 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει περίπου 500 ίππους. Προαιρετικά η Rezvani τοποθετεί θερμική κάμερα για να βλέπετε τη νύχτα και βαλλιστική θωράκιση του οχήματος.
   
Ο CEO της φίρμας που ιδρύθηκε το 2014 στην Καλιφόρνια, Ferris Rezvani, είπε: «Θέλαμε να δώσουμε μια φρέσκια σχεδίαση σε ένα σκληροτράχηλο off-road όχημα, το οποίο θα ήταν μυώδες, με σωστές αναλογίες και ολοκαίνουργιο. Η σχεδίαση αντλεί έμπνευση από ακραία off-road πρωτότυπα που κανονικά δεν βλέπεις ποτέ στο δρόμο. Αλλά (το Tank) είναι τελείως νόμιμο να κυκλοφορεί και είναι έτοιμο για παραγωγή.».
 
Οι πωλήσεις προγραμματίζεται να ξεκινήσουν σε μερικές εβδομάδες, αλλά οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να καταθέσουν ήδη μια προκαταβολή 1.000 δολαρίων. Οι παραδόσεις δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν πριν τα τέλη του έτους. Κάπως έτσι, λοιπόν, το Tank ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στη γκάμα της Rezvani Motors, η οποία αποτελείται από δύο sports car, τα Beast και Beast Alpha.

FORD E-TRANSIT
fiat