Το VW Gen.Travel ανοίγει το δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VW Gen.Travel ανοίγει το δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση

1.812 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2022)

Πρεμιέρα έκανε το Volkswagen Gen.Travel ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο της γερμανικής μάρκας που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη τιμονιού!

Έκπληξη από τον Όμιλο Volkswagen

Την έκπληξη έκανε ο Όμιλος Volkswagen παρουσιάζοντας μια νέα σχεδιαστική μελέτη που θεωρητικά είναι εξοπλισμένη με σύστημα αυτόνομης οδήγησης 5ου επιπέδου. Το όνομά του νέου οχήματος είναι Gen.Travel και φυσικά δείχνει το όραμα της μάρκας για τα μελλοντικά οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμός μεταξύ σεντάν και πολυμορφικού

Το πρωτότυπο δε φέρει το λογότυπο της VW, παρά αναφέρει ολογράφως την ονομασία Volkswagen Group. Οι αναλογίες του είναι διαφορετικές από τα τρέχοντα αυτοκίνητα, με το παρμπρίζ να ενώνεται με την οροφή, ξεχωρίζοντας από το υπόλοιπο αμάξωμα. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, το concept Gen.Travel είναι ένα αυτοκίνητο ανάμεσα στα σεντάν και τα πολυμορφικά, στοχεύοντας μάλιστα στην premium κατηγορία. Το μοντέλο διαθέτει επίσης δύο μεγάλες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, μιμούμενες το άνοιγμα των φτερών των γλάρων, ενώ για φωτιστικά σώματα έχει λεπτές μπάρες LED, μπροστά και πίσω.

Χωρίς τιμόνι

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το εσωτερικό του concept, που δίνει έμφαση στην άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, αφού είπαμε πως το μοντέλο είναι πλήρως αυτόνομο, πράγμα που σημαίνει πως οι επιβάτες δεν έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει τιμόνι, ενώ οι ταπετσαρίες είναι από βιώσιμα υλικά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL