Το Polo σεντάν είναι γνωστό κάτω από την ονομασία Virtus με την παραγωγή του να ξεκινά στην Βραζιλία στον Νοέμβριο.

To VW Polo σε σεντάν

9.449 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Η Volkswagen φέρεται να είναι έτοιμη να λανσάρει το Polo σε έκδοση σεντάν κάτω από την ονομασία Virtus. Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να το δείτε στα μέρη μας;

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του Volkswagen Polo νέας γενιάς, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι κοντά στο να αποκαλύψει την σεντάν έκδοση του compact μοντέλου της για την αγορά την Λατινικής Αμερικής.

Το Polo σεντάν είναι γνωστό κάτω από την ονομασία Virtus με την παραγωγή του να ξεκινά σύμφωνα με πληροφορίες στην Βραζιλία τον Νοέμβριο. Στην εικόνα είναι ένα ψηφιακό σχέδιο από το Indian Autos Blog που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο. Σύμφωνα με τις φήμες, το Virtus δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά από το hatchback καθώς ο πρόβολος θα είναι ουσιαστικά ο ίδιος. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πίσω μέρος του αυτοκίνητου σίγουρα θα χρειαστεί νέα σχεδίαση. Το δάπεδο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η ίδια MQB A0 πλατφόρμα.
Όπως αναφέρουν τα μέσα της Λατινικής Αμερικής, η VW θα χρησιμοποιήσει το Polo-Virtus σεντάν για να ενισχύσει την παρουσία της στην Βραζιλία, σε μια κατηγορία που όπως φημολογείται, κυριαρχεί το Honda City.

Πώς σας φαίνεται το σχέδιο για το Polo σεντάν;
 
 

Hyundai
NISSAN