3 φωτογραφίες »

Τα μοντέλα ενώ έχουν εφοδιαστεί με το εν λόγω πακέτο.

To carbon πακέτο για τη νέα Porsche Taycan

2.849 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2019)

Aκόμα πιο μοναδική μπορούν να κάνουν την νέα Τaycan όσοι πελάτες της Porsche το επιθυμούν. Δείτε τι περιλαμβάνει το πακέτο.


Ειδική φροντίδα από ανθρακονήματα στην ολοκαίνουρια Taycan Τurbo αποφάσισε να προσφέρει η Porsche για να τονώσει ακόμα περισσότερο την εξωτερική της εμφάνιση.

Πρόκειται για το Carbon SportDesign πακέτο που προσφέρει συγκεκριμένα λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στο εμπρός μέρος και τις πλαϊνές ποδιές, μοναδικό πίσω διαχύτη με φινίρισμα από ανθρακόνημα και νέες ζάντες 21 ιντσών κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν στον μακρύ κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού που μπορεί να ανεβάσει την τιμή της Taycan Turbo S πάνω και από τις 200.000 δολάρια.

Οι Τaycan Turbo και Τurbo S εκδόσεις εξοπλίζονται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) συνολικής απόδοσης 625 ίππων. Εκεί όμως οι ομοιότητες σταματούν καθώς μέσω του Overboost, η απόδοση της Turbo αυξάνεται στα 671 άλογα και τα 850 Nm ροπής ενώ αυτή της Τurbo S «εκτοξεύεται» στα 761 άλογα και τα, κρατηθείτε, 1.050 Nm ροπής. Όπως καταλαβαίνει κανείς οι επιδόσεις τρομάζουν αφού η πρώτη χρειάζεται 3,2 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100 και η δεύτερη μόλις 2,8 δλ πάντα με το Launch Control ενεργοποιημένο. 

Όσον αφορά την αυτονομία (σύμφωνα με τα WLTP τεστ), και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με μια μπαταρία λιθίου 93,4 kWh που επιτρέπει στην Turbo να κινείται ηλεκτρικά για έως 450 χιλιόμετρα και στην Turbo S για 412 χλμ. ενώ η διάρκεια φόρτισης ανάλογα την πηγή ποικίλει από τα 22 και κάτι λεπτά έως τις 11 ώρες (για το 80%).
 

Mercedes
moto