Αγνόησε τις ενδείξεις τόσο που τα δισκόφρενα και οι δαγκάνες κοκκίνισαν από την θερμοκρασία και πήραν φωτιά.

Οδηγεί κανονικά το αυτοκίνητό του σε έναν αυτοκινητόδρομο, ενώ στην οθόνη των οργάνων έχει εμφανιστεί ένα μήνυμα «Σφάλμα μετάδοσης, κάντε service τώρα».

Μετά από λίγο το μήνυμα στον πίνακα άλλαξε, «Υπερθέρμανση συστήματος μετάδοσης, περιμένετε 5 λεπτά».

Το «έγραψε» και πήρε φωτιά

12.126 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/2/2017

Ένας ανίδεος οδηγός στις ΗΠΑ, αγνοούσε τις προειδοποιήσεις του αυτοκινήτου του συνεχίζοντας να το οδηγεί, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει τελείως. Δείτε τα βίντεο με όλο το περιστατικό.

 
Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά περιστατικά με αδιάφορους οδηγούς να κακομεταχειρίζονται τα αυτοκίνητά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένας οδηγός στην Georgia των ΗΠΑ, το πήγε λίγο παραπέρα.

Πριν μερικές μέρες, ο ιδιοκτήτης ενός Ford Focus δημοσίευσε τρία βίντεο παρουσιάζοντας ένα πρόβλημα που είχε στη μετάδοση του αυτοκινήτου του. Στα βίντεο, τον βλέπουμε να οδηγεί κανονικά το αυτοκίνητό του σε έναν αυτοκινητόδρομο, ενώ στην οθόνη των οργάνων έχει εμφανιστεί ένα μήνυμα «Σφάλμα μετάδοσης, κάντε service τώρα».

Εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος δείχνοντας να ευχαριστιέται την όλη κατάσταση, ενώ μετά από λίγο το μήνυμα στον πίνακα άλλαξε, «Υπερθέρμανση συστήματος μετάδοσης, σταματήστε με ασφάλεια». Ενώ οι περισσότεροι οδηγοί θα ακολουθούσαν μια τέτοια οδηγία, εκείνος θεώρησε έξυπνο να συνεχίσει να οδηγεί, καταγράφοντας το περιστατικό. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ δεν σταματούσε να οδηγά το όχημα, άρχισε να παραπονιέται πως δεν δουλεύουν τα φρένα του αυτοκινήτου ενώ επέμενε για το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση που βρίσκεται. Τελικά, η κατάσταση χειροτέρευσε τόσο που τα δισκόφρενα και οι δαγκάνες κοκκίνισαν από την θερμοκρασία και πήραν φωτιά.

Παρότι ο ίδιος έσβησε τη φωτιά με πυροσβεστήρα, ήταν πολύ αργά και το σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου καταστράφηκε. Όλο το περιστατικό το κατέγραψε σε 3 βίντεο, από τα οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει τι προκάλεσε το πρόβλημα.

Ένας σχολιαστής στο ίντερνετ είπε πως μπορεί το πατάκι του οδηγού να πίεζε το πετάλι του γκαζιού, αναγκάζοντας τον οδηγό να πατάει συνεχώς φρένο. Αυτό μπορεί να στηριχθεί και από τις αναφορές του οδηγού πως το αυτοκίνητο επιταχύνει μόνο του.

Όπως και να έχει, το να αγνοούμε τα μηνύματα που μας στέλνει το αμάξι μας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ζημιά και να ρισκάρει και ανθρώπινες ζωές. Εσείς τι λέτε, φταίει ο οδηγός για την κατάληξη του περιστατικού; Δείτε και στα 3 βίντεο πως ξεκίνησε και πως κατέληξε το περιστατικό.