Το εσωτερικό του μοντέλου θα λέγαμε πως είναι μια προεπισκόπηση του πως πρόκειται να είναι η καμπίνα των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας.

Tο Vision RS φαίνεται να υιοθέτει στο εσωτερικό πολλές κόκκινες λεπτομέρειες.

Το εσωτερικό του Skoda Vision RS (+vid)

3.071 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Η Skoda ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον επόμενο μήνα, το Vision RS και σήμερα μέσω ενός teaser βίντεο αλλά και δύο εικόνων παρουσίασε με τη μορφή σκίτσου το εσωτερικό του μοντέλου.

Το εσωτερικό του μοντέλου θα λέγαμε πως είναι μια προεπισκόπηση του πως πρόκειται να είναι η καμπίνα των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας, με το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή να είναι οι δύο οθόνες που έχουν εγκατασταθεί. Όπως βλέπουμε η μεγάλη οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συνοδεύεται από μία μικρότερη που είναι τοποθετημένη ακριβώς από κάτω, ενώ παρών δηλώνει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
Επιπλέον το Vision RS φαίνεται να υιοθέτει στο εσωτερικό πολλές κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ τα καθίσματα είναι καλυμμένα από vegan Alcantara. Όπως και στο εξωτερικό μέρος το οποίο σας παρουσιάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και στο εσωτερικό γίνεται εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι τεχνικές προδιαγραφές δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το σημείο, κάτι το οποίο θα πραγματοποιεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το οποίο θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 2 Οκτωβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα ανοίξει τις πύλες τους για το ευρύ κοινό.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw