Citroen C3 Aircross 1,6 BlueHDi 120 PS - Magic bus!

11.208 Επισκέψεις στο άρθρο

Μπήκε σε βαπόρια, πήγε σε νησιά, ανέβηκε βουνά, ταξίδεψε μέρα και νύχτα πάντα με μια ηρεμία που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση: το C3 Aircross είναι ένα αληθινό «magic bus». Τρίτη σερί χρονιά που το όπλο των διακοπών έχει τον 1.600άρη ντίζελ του ομίλου PSA κάτω από το καπό. Τον κάνουν όλο και πιο ήσυχο αυτόν τον κινητήρα εκεί στα εργαστήρια στη Γαλλία; Αυτή είναι η αίσθηση πάντως - όλο και πιο λείος δείχνει ηχητικά. Και φυσικά οργώνεις τη χώρα με σχεδόν 5 λτ./100 χλμ.. Η δε εμφάνιση είναι από μόνη της ένα προσόν: Crossover που δεν ξεχνά την MPV καταγωγή του. Χαίρεσαι να το βλέπεις όταν πας να το βρεις παρκαρισμένο. Bravo Citroen! 
Κωνσταντίνος Μήτσου

Τι μας αρέσει και τι όχι:
+ Σούπερ άνετο στο δρόμο, το πορτ-μπαγκάζ χωράει τα πάντα, πολύ έξυπνες θήκες στο εσωτερικό που δεν τις βλέπεις στην πρώτη επαφή, άφθονος χώρος για ψηλούς πίσω, ο κινητήρας σα να δείχνει κάθε φορά πιο ήσυχος και πιο οικονομικός, εμφάνιση που ξεχωρίζει όμορφα στο δρόμο, πανεύκολο infotainment, έξυπνο Bluetooth
- Ο επιλογέας του κιβωτίου δε θέλει πολύ σπορ κινήσεις, η θέση οδήγησης θέλει κάποιες δοκιμές για να την πετύχεις τέλεια, το A/C αργεί λίγο να μπει δυνατά στο «παιχνίδι»

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

test center
fiat