Hyundai Kona 1.0T 120 PS - Kona… για βάρβαρους

11.204 Επισκέψεις στο άρθρο

Για 2 βδομάδες, 3 νησιά των Κυκλάδων και περισσότερα από 1.500χλμ., το ολόφρεσκο Hyundai Kona δεν μας χάλασε κυριολεκτικά χατίρι. Την πρώτη βδομάδα  στη «Μάγισσα» Δονούσα το Kona δεν έκανε πολλές διαδρομές, παρόλα αυτά και οι 5 επιβάτες βολεύτηκαν άνετα στην καμπίνα του. Δεύτερη στάση η Νάξος για 2 μόλις μέρες όπου προλάβαμε να κάνουμε 200+ χιλιόμετρα και να «φουλάρουμε» για την δύσκολη συνέχεια. Τελευταία στάση η Τήνος, αυτή τη φορά με 4 επιβάτες και το Kona έδωσε ρεσιτάλ. Στροφές, στενοί δρόμοι, χωματόδρομοι ακόμα και τα σοκάκια της χώρας, δεν ήταν ικανά να του κόψουν φόρα ενώ ως οδηγός της παρέας δεν ήθελα να σταματήσουμε. Καταφέραμε κυριολεκτικά να δούμε όλο το νησί, ενώ χάρη και στην crossover ταυτότητά του, καταφέραμε να φτάσουμε και σε μέρη για… λίγους. Τέλος, η εκκεντρική του εμφάνιση τραβούσε τα βλέμματα όπου βρισκόμουν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ρωτούσαν περισσότερα για το μοντέλο.
Θανάσης Δαμαλίτης

Τι μας αρέσει και τι όχι:
+ Σβέλτο αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος σου δίνει σιγουριά και εκτός ασφάλτου. Ταξιδιάρικο και για 4 και για 5 άτομα, άνετη ανάρτηση και ξεκούραστη θέση οδήγησης.
- Σχετικά τσιμπημένη κατανάλωση, κάτι που είναι εν μέρει και λογικό για το τερέν που το οδηγούσα. Τα σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό ίσως ξενίσουν τους καλομαθημένους επιβάτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EUROINS PASXA
fiat