Renault Captur 1,2 TCe 120 PS - Καψουρεύτηκα ή Captur-ευτηκα;

    11.211 Επισκέψεις στο άρθρο

    Σχεδόν ένα μήνα κράτησε η συμβίωσή μου με το Captur και ευτυχώς πρόλαβα σε αυτό το διάστημα να πάω 2 εκδρομές, αλλά και να το πάρω μαζί μου στην Σύρο μια βδομάδα. Συνολικά πολλά τα χιλιόμετρα… κάποια από αυτά σε επαρχιακό-νησιωτικό δίκτυο και τα περισσότερα στον αυτοκινητόδρομο. Τo σίγουρο είναι πως όλα τα χιλιόμετρα ήταν και για μένα και για την υπόλοιπη παρέα ευχάριστα. 

    Aνετο στο δρόμο, χωρίς κλίσεις στις στροφές θύμιζε χάτσμπακ στην συμπεριφορά του, ωστόσο όταν χρειάστηκε να πάμε σε πιο δύσβατες παραλίες μας υπενθύμισε πως είναι ένα γνήσιο crossover.
    Κώστας Παπαδημητρίου

    Τι μας αρέσει και τι όχι:
    + Η ανταπόκρισή του στο γκάζι και η πιο δυναμική από το μ.ο. της κατηγορίας οδική συμπεριφορά του κάτι που διαπιστώνεις οδηγώντας σε ένα νησί, η πρακτικότητά  που εκτιμάς όταν το έχει ένα μήνα καθώς όλοι βολεύαμε κάποιο αντικείμενό μας κάπου. Επιπλέον εκτίμησα το keyless entry, ειδικά μετά την παραλία που δε χρειαζόταν να ψάχνω την τσάντα μου για το κλειδί.
    - Από μία ταχύτητα και πάνω η κατανάλωση ήταν αρκετά αυξημένη, ενώ όταν μπήκαν τρία άτομα στο πίσω κάθισμα δεν βολεύτηκαν και ιδιαίτερα… 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    TI LINGLONG AGORAZO
    skoda