• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πινακίδα κυκλοφορίας αναμένεται να αλλάξει θέση και να μετακινηθεί στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Η Κia θα του δώσει την tiger nose γρίλια που χαρακτηρίζει τα νέα μοντέλα της μάρκας.

To νέο Κia cee`d;

7.753 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2017

Δύο νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Kia cee`d. Πάρτε μάτι.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κατασκοπευτικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και παρουσιάζουν, όπως όλα δείχνουν, το τρίτης γενιάς cee`d σε εκδοχή crossover.

Παρά το γεγονός ότι στις φωτογραφίες αυτές έχει εξοπλιστεί με ένα σύστημα μέτρησης εκπομπών αερίων ρύπων, πιθανώς για να συμβαδίσει με τα νέα όρια που έχει θέσει η Ε.Ε, μπορούμε να διακρίνουμε ότι το πίσω μέρος λαμβάνει μεγάλα φωτιστικά σώματα, σπορτίφ αεραγωγούς χαμηλά στον προφυλακτήρα και μικρό σπόιλερ στην οροφή. Tέλος, η πινακίδα κυκλοφορίας αναμένεται να αλλάξει θέση και να μετακινηθεί στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.
 
Από την χαμηλής ποιότητας φωτογραφίας που ήρθε στο φως λίγα μπορούν να διαπιστωθούν. Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι η Κia θα του δώσει την tiger nose γρίλια που χαρακτηρίζει τα νέα μοντέλα της μάρκας όπως το Stinger και το Stonic.

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κia θα προσφέρει το cee`d σε μια σειρά από αμαξώματα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πηγές αναφέρουν ότι η Κia θα προσφέρει το μοντέλο σε εκδοχή hatchback, crossover ενώ μια άλλη έκδοση σε shootingbrake ίσως ακολουθήσει αργότερα.
 

36 διαθέσιμα άρθρα για KIA  CEED