Το νέο Mazda CX-50 είναι έτοιμο για περιπέτεια
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Mazda CX-50 είναι έτοιμο για περιπέτεια

6.449 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2021)

Στην αποκάλυψη του νέου της SUV με την ονομασία CX-50 προχώρησε η Mazda, στο οποίο και έδωσε στιβαρό σχεδιασμό, όμορφο εσωτερικό και δύο διαθέσιμες επιλογές κινητήρα.

Πρεμιέρα έκανε το νέο Mazda CX-50, μέσω του οποίου η ιαπωνική εταιρεία αυξάνει τις επιλογές της στη δημοφιλή κατηγορία των SUV/crossover για τους αγοραστές των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και θα προσφερθεί το νέο αυτοκίνητο. Η κατασκευή του CX-50 επωφελείται από τη συνεργασία της Mazda με την Toyota και θα αποτελέσει το πρώτο όχημα που θα κατασκευαστεί στις ΗΠΑ, στο κοινό εργοστάσιο παραγωγής της Mazda Toyota στο Huntsville της Αλαμπάμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ατμόσφαιρα, τούρμπο και τετρακίνηση 

Το σκληροτράχηλο CX-50  θα τροφοδοτείται, είτε με έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων, είτε με έναν υπερτροφοδοτούμενο ίδιας χωρητικότητας. Τα στοιχεία ισχύος θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Αμφότερα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και τετρακίνηση. Παράλληλα η Mazda αποκάλυψε πως ένα υβριδικό μοντέλο και περισσότερες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του CX-50 θα είναι διαθέσιμες στην πορεία.
 
Το τυπικό σύστημα τετρακίνησης i-Activ διαθέτει μια λειτουργία που η Mazda αποκαλεί Mi-Drive και μέσω αυτής οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν όπως εκείνοι επιθυμούν το προφίλ οδήγησης, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου. Από κει και πέρα το παρών δίνουν στάνταρ προφίλ οδήγησης όπως τα Normal, Sport και Off-Road.
 

Διατηρεί τη σχεδιαστική γλώσσα «Kodo»

Στο εξωτερικό μέρος το CX-50 διατηρεί τη σχεδιαστική γλώσσα «Kodo» της μάρκας, αλλά τη συνδυάζει με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Η μαύρη πλαστική επένδυση στους θόλους των τροχών είναι ένα από αυτό, όπως και οι ράγες οροφής. Η γρίλια αποκτά επίσης παχύτερες μαύρες πινελιές και μεγαλύτεροι απ ότι είχαμε συνηθίσει έως και σήμερα είναι οι αεραγωγοί στις άκρες του προφυλακτήρα. Ένα νέο χρώμα Zircon Sand είναι μέρος της παλέτας.
 

Εσωτερικό κατάλληλο για εκδρομές 

Στο εσωτερικό, το CX-50 διατηρεί ανέπαφη την χαρακτηριστική διάταξη της Mazda που εστιάζεται στον οδηγό, με υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Οι επιβάτες μπορούν να έχουν την καλύτερη δυνατή θέα, αφού μία πανοραμική ηλιοροφή τους προσφέρει απεριόριστη ορατότητα προς τα πάνω, ενώ όντας ένας μοντέλο που αρέσκεται να βγαίνει εκτός πόλης και δρόμου, οι Mazda αναφέρει ότι έχει βελτιώσει τους αποθηκευτικούς χώρους για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες εκείνων που αρέσκονται να πηγαίνουν εκδρομές.
 

Από το 2022 στις ΗΠΑ

Η Mazda δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη πληροφορίες για την τιμολόγηση του CX-50, αλλά η παραγωγή του ανθεκτικού crossover ξεκινά στις αρχές του 2022 και το όχημα θα ξεκινήσει να πωλείται αργότερα μέσα στο ίδιο έτος.

Η απάντηση της Mazda στην έκδοση Wilderness της Subaru!
-«Ατμόσφαιρα», τούρμπο και τετρακίνηση.
-Διατηρεί τη σχεδιαστική γλώσσα «Kodo».
-Κατάλληλο για εκδρομές και εκτός δρόμου διαδρομές.
-Από το 2022 στις ΗΠΑ.
Θα μπορέσει το νέο Mazda CX-50 να αφήσει πίσω του το Subaru Outback; Τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO