Το νέο Porsche Center Athens άνοιξε τις πύλες του

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Το νέο Porsche Center Athens άνοιξε τις πύλες του
6 Φωτογραφίες »

- Εγκαίνια για το νέο σπέσιαλ χώρο της Porsche στην Αθήνα.
- Πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της ανανεωμένης Taycan.
- Οι επισκέπτες άκουσαν τον ήχο από πολλές διαφορετικές Porsche.

Εγκαίνια για το νέο σπέσιαλ χώρο της Porsche στην Αθήνα

Η Porsche, γιόρτασε τα εγκαίνια του Porsche Center Αthens. Στόχος του Porsche Center Athens είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται και να βλέπουν από κοντά τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, όπως και να πραγματοποιούν τα απαραίτητα σέρβις, με ένα πιο πολυτελή χαρακτήρα, όπως αυτός που εκπροσωπεί η μάρκα.

Πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της ανανεωμένης Taycan

Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Porsche Center Athens στάθηκαν η τέλεια αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της ανανεωμένης ηλεκτρικής Porsche Taycan, πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση. Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

Οι επισκέπτες άκουσαν τον ήχο από πολλές διαφορετικές Porsche

Στη λαμπερή εκδήλωση των εγκαινίων έδωσε το παρόν, πλήθος κόσμου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν σημεία «σταθμούς» στην ιστορία της Porsche. Τις εντυπώσεις έκλεψε το Porsche Sound Booth, που έδινε τη δυνατότητα στο κοινό να ακούσει το συγκλονιστικό ήχο διαφορετικών μοντέλων της Porsche. Παράλληλα, μέσα στο Porsche Center Athens είχαν στηθεί ειδικές γωνίες personalization και χάραξης keychains.

EUROINS PASXA
KIA