O ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος της X-Tomi Design έδωσε στην δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Polo R.

Νέο VW Polo σε R έκδοση

12.191 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Δείτε τώρα το νέο Polo σε R έκδοση. Τι λέτε, θα ταίριαζε στο νέο Polo μια πιο.. άγρια έκδοση; Θα θέλατε να γίνει πραγματικότητα;

Πριν από λίγες μέρες, παρουσιάστηκε επίσημα η νέα έκτη γενιά του VW Polo, το οποίο έρχεται μεγαλύτερο από ποτέ σε διαστάσεις και με γκάμα κινητήρων απόδοσης από 65 έως και 200 ίππους, ενώ για πρώτη φορά θα διατίθεται και με κινητήρα φυσικού αερίου. Θα μπορούσε η Volkswagen να οδηγήσει το νέο Polo σε αχαρτογράφητα μέχρι τώρα νερά, δίνοντας του την «περιποίηση» R;

Πριν από μια 5ετία, η γερμανική μάρκα λάνσαρε μια έκδοση R για το Polo, ονόματι R WRC Street αλλά ποτέ δεν προχώρησε σε κάτι περισσότερο. Αντίθετα, σε αυτήν την φωτογραφία, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος της X-Tomi Design έδωσε στην δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Polo R.
 

Το hot hatch κάνει την διαφορά στην εξωτερική σχεδίαση στο ψηφιακό σχέδιο του X-Tomi, υιοθετώντας ένα νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη γρίλια, επανασχεδιασμένους αεραγωγούς, τις νέες ζάντες Rosario 20 ιντσών που έρχονται ως δάνειο από το νέο Arteon και τέλος το αεροδυναμικό bodykit που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πλαϊνά μαρσπιέ και σπόιλερ που μειώνουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Όσον αφορά την «καρδιά» της επερχόμενης κορυφαίας έκδοσης του μικρού γερμανικού μοντέλου, λόγος γίνεται για μια βελτιωμένη εκδοχή του γνωστού πλέον 2λιτρου TSI συνόλου της μάρκας, με απόδοση που δεν αποκλείεται να ξεπερνά τους 230 ίππους. Αξίζει να αναφερθεί δε πως η Volkswagen δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια φήμη σχετικά με την R έκδοση του νέου Polo.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center