Το νέο VW T-Roc Cabriolet Edition Grey έφτασε με 150 ίππους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο VW T-Roc Cabriolet Edition Grey έφτασε με 150 ίππους

3.329 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

Το νέο T-Roc Cabriolet Edition Grey παρουσίασε η Volkswagen, το οποίο έρχεται με οπτικές αναβαθμίσεις και περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Νέα έκδοση αλλά για λίγους

Πρεμιέρα έκανε μία νέα έκδοση του Volkswagen T-Roc Cabriolet. Το όνομά της είναι Edition Grey και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, το όνομά της είναι εμπνευσμένο από το εξωτερικό χρώμα που έχουν δώσει στο μοντέλο οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο 999 μονάδες θα κατασκευαστούν

Η Volkswagen θα περιορίσει την παραγωγή του μοντέλου σε μόλις 999 μονάδες. Τα μοντέλα θα είναι βαμμένα σε ματ γκρι χρώμα Iridium Grey και θα καλλωπίζονται με μαύρες πινελιές. Η VW χρησιμοποιεί το μαύρο χρώμα που κάνει αντίθεση στα καπάκια των καθρεπτών, όπως και στο πίσω αεροδυναμικό χείλος. Η VW επεκτείνει το μαύρο χρώμα στις χειρολαβές των θυρών, τα γράμματα στην επωνυμία «T-Roc», ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες Grange Hill 18 ιντσών.

Βασισμένο στην έκδοση R-Line

Στο εσωτερικό, το crossover είναι εξοπλισμένο με πλοήγηση και άλλα συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας. Άλλη τεχνολογία περιλαμβάνει προβολείς matrix με Dynamic Light Assist και θερμαινόμενο τιμόνι. Το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey είναι βασισμένο στην έκδοση R-Line, αλλά η VW προσφέρει επίσης το πακέτο Edition Plus, το οποίο προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN