Σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του Jeep Wrangler, που δείχνει συνολικά καλύτερο από πριν. Καμία σχέση που λέμε…

Συνολικά όλοι οι διακόπτες και τα όργανα έχουν αποκτήσει νέο στιλ, ενώ οι επιφάνειες στο ταμπλό που έχουν την απόχρωση του αμαξώματος (κόκκινη εν προκειμένω) αναμφισβήτητα αναβαθμίσουν την εικόνα της καμπίνας.

Η εταιρεία υπόσχεται πως το V6 μοντέλο με το μηχανικό κιβώτιο θα έχει μέση κατανάλωση 12,4 λτ./100 χλμ., ενώ το ίδιο μοντέλο με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο θα καίει 11,8 λτ./100 χλμ.

Το νέο Jeep Wrangler θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του την 1η Δεκεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες, όπου θα μάθουμε και όλες τις πληροφορίες.

Αναμένεται με αναβαθμισμένο σύστημα 4κίνησης και με περισσότερα από 200 αξεσουάρ της Mopar, ενώ φημολογείται πως η έκδοση Unlimited θα εκκινεί στις Η.Π.Α. από τα 30.445 δολάρια.

Το νέο Wrangler από μέσα

6.296 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2017)

Συνεχίζεται η σταδιακή αποκάλυψη του νέου Jeep Wrangler, το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο την 1η Δεκεμβρίου. Σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του εμβληματικού εκτός δρόμου οχήματος, που δείχνει συνολικά καλύτερο από πριν. Καμία σχέση που λέμε…

Αργά αλλά σταθερά, η Jeep βγάζει στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες του νέου Wrangler. Αρχή έγινε στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας, όπου είδαμε εικόνες από το 3θυρο και 5θυρο μοντέλο, ενώ σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά το επερχόμενο μοντέλο εκ των έσω, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία μας δείχνει το εσωτερικό και από όσα μπορούμε να κρίνουμε φαίνεται μια χαρά. Καμία σχέση με πριν, που λέμε…
 
Στις επίσημες φωτογραφίες βλέπουμε πως στο τιμόνι υπάρχουν διακοσμητικά χρωμίου. Στην κεντρική οθόνη έχει τοποθετηθεί οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, ενώ υπάρχει και μια 2η οθόνη στον πίνακα οργάνων, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε πριν. Συνολικά όλοι οι διακόπτες και τα όργανα έχουν αποκτήσει νέο στιλ, ενώ οι επιφάνειες στο ταμπλό που έχουν την απόχρωση του αμαξώματος (κόκκινη εν προκειμένω) αναμφισβήτητα αναβαθμίσουν την εικόνα της καμπίνας.
   
Εκτός όμως από νέο στιλ μέσα – έξω, το νέο Jeep Wrangler θα έχει και πιο οικονομικούς στη χρήση κινητήρες. Η εταιρεία υπόσχεται πως το V6 μοντέλο με το μηχανικό κιβώτιο θα έχει μέση κατανάλωση 12,4 λτ./100 χλμ., ενώ το ίδιο μοντέλο με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο θα καίει 11,8 λτ./100 χλμ.
 
Το νέο Jeep Wrangler θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο κοινό την 1η Δεκεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες, όπου θα μάθουμε και όλες τις πληροφορίες. Αναμένεται πάντως με αναβαθμισμένο σύστημα 4κίνησης και με περισσότερα από 200 αξεσουάρ της Mopar, ενώ φημολογείται πως η έκδοση Unlimited θα εκκινεί στις Η.Π.Α. από τα 30.445 δολάρια.

Hyundai
4green