Το νέο μικρό crossover θα συνδυάζει την πρωτοποριακή αισθητική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός ότι οι πόρτες θα ανοίγουν προς τα πάνω.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο μικρό crossover θα συνδυάζει την πρωτοποριακή αισθητική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός ότι οι πόρτες θα ανοίγουν προς τα πάνω.

To νέο πρωτότυπο Kia Niro

7.638 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2013)

Αποκαλύφθηκε το νέο concept της Kia, το οποίο τελικά θα ονομάζεται Niro και θα κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη, ενώ θα διαθέτει χαρακτηριστικά μικρού crossover.

Η Kia θα παρουσιάσει επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης σε λίγες μέρες το νέο concept της, το Niro με compact διαστάσεις και πρωτοποριακή σχεδίαση, ειδικά για τις ευρωπαϊκές αγορές.Όπως βλέπουμε από τις πρώτες εικόνες, το νέο μικρό crossover θα συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως χρήση αλουμινίου ή το γεγονός ότι οι πόρτες θα ανοίγουν προς τα πάνω.Στο εμπρός μέρος διακρίνεται η γρίλια της εταιρείας, καθώς επίσης τα φώτα ημέρας τύπου LED και τα φώτα ομίχλης. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας ξεχωριστός διαχύτης με δύο απολήξεις εξάτμισης.Από την άλλη, στο φουτουριστικό εσωτερικό του νέου Niro ακολουθείται μινιμαλιστική σχεδίαση, αφού διαθέτει λίγους διακόπτες και ελάχιστα κουμπιά, ενώ είναι έντονη η παρουσία του αλουμινίου.Επίσης, αν κρίνουμε από τα πράσινα περιγράμματα στη μάσκα, ίσως να εφοδιάζεται με «πράσινο» μηχανικό σύνολο (υβριδικό ή ηλεκτρικό).Τέλος, περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες μέρες εν όψει της Έκθεσης στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center