• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Rubicon Recon του Jeep Wrangler, της οποίας η διάθεση ξεκίνησε στο Ην. Βασίλειο με τιμές από τις 40.505 λίρες.

Στηρίζεται στο υπάρχον Wrangler Rubicon και ξεχωρίζει από αυτό μέσω των τροχών των 18 ιντσών απόχρωσης Low Gloss Granite Crystal, αλλά και της οροφής που προσφέρει επιλογή για σκληρό ή υφασμάτινο κάλυμμα.

Στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα υπάρχουν κόκκινες ραφές, ενώ κεντημένο είναι το λογότυπο «Rubicon». Με μαύρο βινίλιο είναι ντυμένα τα υποβραχιόνια των θυρών και η κεντρική κονσόλα. Κόκκινες πινελιές υπάρχουν σε διάφορα σημεία.

Το πιο ικανό Jeep Wrangler

Διαβάστηκε από 4830 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Λες και το Wrangler Rubicon δεν ήταν αρκετά σκληροτράχηλο και ικανό στο απαιτητικό off-road, η Jeep δημιούργησε μια ακόμα πιο «άγρια» έκδοση του εμβληματικού της μοντέλου. Ας γνωρίσουμε το νέο Wrangler Rubicon Recon...

 
Μπορεί να πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Jeep Wrangler, αλλά η αμερικάνικη εταιρεία συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα του εμβληματικού της μοντέλου. Λόγος γίνεται για την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Rubicon Recon, της οποίας η διάθεση ξεκίνησε στο Ην. Βασίλειο με τιμές από τις 40.505 λίρες.
 
Το Jeep Wrangler Rubicon Recon παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην περασμένη έκθεση της Γενεύης. Είναι ακόμα πιο ικανό εκτός δρόμου, χάρη στον πιο ανθεκτικό εμπρός άξονα, αλλά και στα καλύμματα του βαρέως τύπου πίσω διαφορικού.
 
Στηρίζεται στο υπάρχον Wrangler Rubicon και ξεχωρίζει από αυτό μέσω των τροχών των 18 ιντσών απόχρωσης Low Gloss Granite Crystal, αλλά και της οροφής που προσφέρει επιλογή για σκληρό ή υφασμάτινο κάλυμμα.
   
Στο καπό υπάρχουν διπλοί αεραγωγοί Power Dome, ενώ στο μαύρο προφίλ αναγράφεται το «Rubicon» με κόκκινα γράμματα. Το λογότυπο Trail Rated και το μαύρο καπάκι της ρεζέρβας, συμπληρώνουν την εικόνα.
 
Μαύρο - κόκκινο είναι το κλίμα και στο εσωτερικό. Στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα υπάρχουν κόκκινες ραφές, ενώ κεντημένο είναι το λογότυπο «Rubicon». Με μαύρο βινίλιο είναι ντυμένα τα υποβραχιόνια των θυρών και η κεντρική κονσόλα. Κόκκινες πινελιές υπάρχουν σε διάφορα σημεία της καμπίνας.
 
Το νέο Jeep Wrangler Rubicon Recon προσφέρεται τόσο στο κοντό όσο και στο μακρύ αμάξωμα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V6 κινητήρας των 3,6 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 284 ίππων και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Τρεις είναι οι επιλογές στην απόχρωση του αμαξώματος, οι Gobi, Bright White και Granite Crystal.

 

JEEP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Αυτό πάει χώμα και όχι μόνο.Αν δε, έχεις να σπρώξεις και άλλα τόσα, στα αξόνια του κυρίως, πάει ακόμα παραπέρα.ΟΧΙ σαν κάτι υπερηψωμένα SW-SUV που μας έχουν πρήξει τα ... ότι πάνε παντού.ΕΛΕΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ...

     

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα