Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η Subaru παρουσίασε μία ειδική έκδοση του Forester, η οποία ονομάζεται X-Edition.

Το εξωτερικό δεν είναι τόσο διαφορετικό από τα αυτά των υπόλοιπων εκδόσεων, καθώς έχει λάβει νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Η ταπετσαρία είναι αδιάβροχη.

Το πιο off-road Subaru Forester

5.191 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Η Subaru παρουσίασε μία ειδική έκδοση του Forester, η οποία ονομάζεται X-Edition και είναι κατάλληλη για extreme καταστάσεις.


Ξεκινώντας τις πωλήσεις του στην αγορά της Ιαπωνίας από τις 23 Ιανουαρίου 2020, το Subaru Forester X-Edition φέρει κάποιες αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του που το καθιστούν ακόμα πιο ικανό στις δύσκολες off-road διαδρομές. Το εξωτερικό δεν είναι τόσο διαφορετικό από τα αυτά των υπόλοιπων εκδόσεων, καθώς έχει λάβει νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σκούρα χαρακτηριστικά στην γρίλια και νέο φινίρισμα στα φώτα ομίχλης.
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες και έχουν συμβεί με γνώμονα την μεγαλύτερη χρηστικότητα του αυτοκινήτου. Η ταπετσαρία είναι αδιάβροχη, ενώ μία υδατοαπωθητική σανίδα βρίσκεται στο χώρο αποσκευών. Ως αποτέλεσμα, ακόμα και τα αντικείμενα που είναι βρεγμένα ή λασπωμένα μπορούν να φορτωθούν χωρίς δισταγμό. Επιπλέον, οι ράγες του δαπέδου επιτρέπουν την εύκολη ολίσθηση των αποσκευών μέσα και έξω από χώρο αποσκευών.
 
Παράλληλα πάνω από το χώρο αποσκευών έχουν τοποθετηθεί LED φωτιστικά σώματα για καλύτερη ορατότητα, ενώ παρών είναι και το σύστημα EyeSight Safety Plus, που περιλαμβάνει κάμερες στο μπροστά και πίσω μέρος τους αυτοκίνητου για καλύτερη ορατότητα.
 
Τέλος το Subaru Forester X-Edition βασίζεται στην έκδοση Premium που τροφοδοτείται από τον μπόξερ κινητήρα 2,5 λίτρων που προσφέρει 184 ίππους στις 5.800 σ.α.λ. και ροπή στρέψης 239 Nm στις 4.400 σ.α.λ. Ένα κιβώτιο CVT και το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical AWD είναι επίσης παρόντα.
 
Το κόστος του μοντέλου στην Ιαπωνία ξεκινά από τα 3.179.000 γιεν (περίπου 26.400 ευρώ).

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: