" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στη σέξι φωτογράφηση, το Ford Fiesta Black Edition αντιμετωπίζεται ως …Lamborghini.

Τώρα αν σας πούμε πως το 1.000άρι EcoBoost μοτέρ αποδίδει 140 ίππους, θα μας πείτε ξενέρωτους;

Το Fiesta διαθέτει τρομερό EcoBoost και η Agate εκπληκτικό Μπούστο…

Τα του Fiesta μπορείτε να τα μάθετε, τα της Agate Chrosniak έχουν ως εξής: Ηλικία 20 χρόνων, ύψος 1,76 μ., καταγωγή από την Πολωνία και σημαντικότερος τίτλος ο Miss Internet 2014.

Το πιο σέξι Ford Fiesta Black Edition

Διαβάστηκε από 7390 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2015

Λες και η Black Edition έκδοση του Fiesta δεν ήταν από μόνη της αρκετά «καυτή». Λες και οι 140 ίπποι από ένα 1.000άρι turbo μοτέρ δεν έφταναν. Η Ford «στοιχειώνει» περαιτέρω τα όνειρά μας με μια σέξι φωτογράφηση.

 
Λες και η Black Edition έκδοση του Fiesta δεν ήταν από μόνη της αρκετά «καυτή». Λες και οι 140 ίπποι από ένα 1.000άρι turbo μοτέρ δεν έφταναν. Η Ford «στοιχειώνει» περαιτέρω τα όνειρά μας με μια σέξι φωτογράφηση, κατά την οποία το γερμανικό μικρό αντιμετωπίζεται ως …Lamborghini.

Πρωταγωνίστρια στη φωτογράφηση είναι η Agate Chrosniak, ένα 20χρονο μοντέλο από την Πολωνία που μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε μαζί της μια …φιέστα, ανεξαρτήτως αν το Fiesta θα είναι παρόν ή όχι. Α, και για να μην το ξεχάσουμε, μπορείτε να διαβάσετε το δοκιμή του Ford Fiesta των 140 ίππων ΕΔΩ. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει επί της παρούσης, δεν σας αδικούμε…