2 φωτογραφίες »

Βλέπετε την τρέχουσα Skoda Fabia Monte Carlo.

Τότε θα έρθει στις αγορές η νέα Skoda Fabia

3.716 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νέος επικεφαλής της Skoda, Thomas Schäfer, ο οποίος μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πότε θα είναι διαθέσιμη στις αγορές η νέα Fabia.


Για όσους σας διαφεύγει, πριν από λίγο διάστημα η Skoda άλλαξε τον επικεφαλής της, με τον Thomas Schäfer να παίρνει τη θέση του Bernhard Maier ως ο Διευθύνων Σύμβουλος της τσεχικής μάρκας. Στο πλαίσιο των συστάσεων η επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας δημοσίευσε μια συνέντευξη του Schäfer, που μιλάει εν γένει για τη στρατηγική όπου θα ακολουθήσει η εταιρεία επί των ημερών του.
 
Ενώ ο Thomas Schäfer είπε ότι θα τηρήσει το πρόγραμμα «Στρατηγική 2025» του προκατόχου του, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda υποσχέθηκε να εφαρμόσει και τις δικές του ιδέες που θα φέρουν την μάρκα «στο επόμενο επίπεδο». Συνέχισε, λέγοντας πως το σχέδιο είναι η εταιρεία του να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στους Κορεάτες, τους Ιάπωνες και τους Γάλλους κατασκευαστές και μάλιστα αυτό να συμβεί σε όλες τις κατηγορίες που ασχολείται η Skoda, στοχεύοντας παράλληλα την επέκταση της πελατειακής βάσης.
 
Μία από τις κινήσεις για να συμβεί αυτό είναι και η έλευση της νέας Fabia, με τον ισχυρό άντρα της τσεχικής εταιρείας να ανακοινώνει πως το μοντέλο επόμενης γενιάς θα κυκλοφορήσει στις αγορές το 2021. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν, όμως ο Schäfer χαρακτήρισε τη νέα Fabia ως ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με τις προσδοκίες για αυτό να είναι μεγάλες.
 
Κλείνοντας να πούμε πως η νέα Fabia αναμένεται να μεταβεί στην πλατφόρμα MQB A0 που υποστηρίζει τα VW Polo, SEAT Ibiza και Audi A1. Το μικρό της Skoda θα εξοπλιστεί πιθανότατα από τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης 1,0 λίτρου ενώ αυξημένες θα είναι οι διαστάσεις αλλά και η ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Toyota
test center