Toyota C-HR: Το best seller C-SUV του 2021 στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota C-HR: Το best seller C-SUV του 2021 στην Ελλάδα

15.202 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2022)

Tο φρεσκαρισμένο Toyota C-HR, το κορυφαίο μικρομεσαίο SUV της ελληνικής αγοράς για το 2021 συνεχίζει την πορεία του ακμαίο για να διατηρήσει τα πρωτεία και το 2022. Δείτε ένα σύντομο και περιεκτικό οδηγό της γκάμας του μοντέλου στην Ελλάδα!

Ο πρωταθλητής των μικρομεσαίων SUV της ελληνικής αγοράς το 2021

Το τέλος του 2021 βρήκε το Toyota C-HR να στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση των ελληνικών πωλήσεων στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Το best-seller μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, εν έτει 2022 συνεχίζει απτόητο την πορεία του, προσφέροντας στους αγοραστές μία γεμάτη γκάμα πολλών διαφορετικών εκδόσεων. Μάλιστα η Toyota έχει προχωρήσει στο φρεσκάρισμα του μοντέλου, δίνοντας νέο λογισμικό στο σύστημα infotainment Toyota Smart Connect με νέες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και μερικές διακριτικές αισθητικές πινελιές. Έτσι συνεχίζει την πορεία του με ακόμα περισσότερα εφόδια. Πάμε να ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δύο υβριδικούς κινητήρες 122 και 184 ίππων

Η Toyota προσφέρει το C-HR στην ελληνική αγορά σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις και δύο μηχανικά σύνολά, αμφότερα υβριδικά. Ξεκινώντας από τα τελευταία να πούμε πως το C-HR εξοπλίζεται είτε με τον 1,8 λτ. κινητήρα με 122 ίππους, είτε με τον 2λιτρο με τα 184 άλογα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το e-CVT αυτόματο κιβώτιο.

Έκδοση C-ENTER

Την αρχή κάνει η βασική έκδοση C-ENTER (από 24.540 ευρώ, 122PS), η οποία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της έχει: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσων στον πίνακα οργάνων, 8άρα οθόνη αφής με δυνατότητα σύνδεσης του smartphone με Apple CarPlay/Android Auto, κάμερα οπισθοπορίας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, προβολείς LED, Adaptive Cruise Control και πολλά συστήματα όπως έξυπνης εκκίνησης Smart Start, αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών (PCS), ελέγχου Διατήρησης Λωρίδας (LTA), αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (RSA), αυτόματης λειτουργίας προβολέων (AHB) και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hillstart Assist Control, HAC).

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda