VW eco up!

VW eco up!

Skoda Citigo

Skoda Citigo

Επισκεφθείτε την έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Αεριοκίνηση που συμφέρει!

VW eco up! & Skoda Citigo: Με το χαμηλότερο κόστος μετακίνησης

7.228 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Τι κι αν τo diesel πεθαίνει και η βενζίνη ακριβαίνει, το φυσικό αέριο (CNG) είναι εδώ για να δώσει την οικονομικότερη «πράσινη» λύση στην Ελλάδα!

Infos
- Kαίνε 2,5 ευρώ /100 χλμ.

- Κοστίζουν από 13.130 και 12.300 ευρώ 
 
Τα δύο «αδελφά» μοντέλα Eco up! και Citigo εφοδιάζονται τον 3κύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ. διπλού καυσίμου του VW Group απόδοσης 68 ίππων, οι οποίοι και εξασφαλίζουν τις επιδόσεις που χρειάζονται τα μίνι μοντέλα για να κινηθούν με ευελιξία μέσα στην πόλη, αλλά και να καλύπτουν με άνεση και ασφάλεια μεγαλύτερες αποστάσεις.

Τα δύο μοντέλα απαιτούν 2,9 κιλά CNG ανά 100 χλμ., ήτοι χρειάζονται μόλις 2,5 ευρώ/100 χλμ., ποσό που τα καθιστά αυτή τη στιγμή τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς. Γεμίζουν με 11 κιλά CNG, ενώ διαθέτουν και 10 λτ. ρεζερβουάρ βενζίνης, με την αυτονομία τους να ξεπερνάει τα 400 χλμ.
 

Μάλιστα με εκπομπές ρύπων μόλις 79 γρ./χλμ CO2 είναι απαλλαγμένα και από τέλη κυκλοφορίας. Η μοναδική διαφορά συγκριτικά με τα βενζινοκίνητα μοντέλα αφορούν το χώρο αποσκευών, ο οποίος από τα 250 λτ. έχει μειωθεί στα 213 λτ.

Τέλος, όσον αφορά στη τροφοδοσία του καυσίμου, γίνεται με φυσικό αέριο και μόνο όταν αυτό τελειώσει,  αλλάζει αυτόματα σε βενζίνη. Τέλος να αναφέρουμε πως το Eco up! διατίθεται και ως επαγγελματικό στην έκδοση Εco load up!

Επισκεφθείτε την έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» και ενημερωθείτε για ΟΛΕΣ τις εξελίξεις γύρω από την Αεριοκίνηση που ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Toyota
moto