Δοκιμάζουμε το VW eco Up!, στην έκδοση με φυσικό αέριο και κινητήρα 1.000 κ.εκ., 68 ίππων.

Δοκιμάζουμε το VW eco Up!, στην έκδοση με φυσικό αέριο και κινητήρα 1.000 κ.εκ., 68 ίππων.

VW eco up! 1,0 68 PS

55.405 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2017)

Οικονομία, φυσικά με αέριο… - Το Volkswagen eco up! επέστρεψε στην ανανεωμένη του εκδοχή για να αποτελέσει και πάλι το πιο οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο της μίνι κατηγορίας. Φυσικά (με) αέριο…

Whats new

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Κινητήρας 68 ίππων φυσικού αερίου/βενζίνης
- Καίει 2,9 κιλά/100 χλμ.
- Τιμή από 13.350 ευρώ
 
Με αισθητικές και μόνο επεμβάσεις, το VW up! ανανεώνει την εικόνα του ενισχύοντας παράλληλα τον πολύ καλό του χαρακτήρα. Στην έκδοση eco up! που κινείται με τη χρήση φυσικού αερίου αποδεικνύεται και πάλι το πιο οικονομικό μίνι της αγοράς. Εμφανισιακά λοιπόν, η ανανέωση όλης της σειράς up! πέρασε και στο eco up! και περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα, νέο καπό και νέα μάσκα με πιο δυναμική εμφάνιση και νέα φωτιστικά σώματα με LED στοιχεία εμπρός. Ανασχεδιασμένοι είναι οι εξωτερικοί καθρέφτες στα πλαϊνά του, ενώ και στο πίσω μέρος συναντάμε νέο προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα που εκσυγχρονίζουν την εικόνα του eco up!.
 
Με δύναμή του το φυσικό αέριο
Το δυνατό σημείο του eco up! είναι το γεγονός ότι καταναλώνει φυσικό αέριο και όταν αυτό τελειώσει γυρνάει αυτόματασε βενζίνη. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο δάπεδο σε σχέση με τα συμβατικά up! για να φιλοξενεί τις 2 δεξαμενές, στις οποίες αποθηκεύεται υπό υψηλή πίεση το φυσικό αέριο (χωρητικότητα 11 κιλά). Αρχικά το eco up! κινείται αποκλειστικά με φυσικό αέριο και έπειτα με βενζίνη. Για εκείνη διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10 λτ. το οποίο όμως είναι μικρό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw