«Χαμογελάστε» στη Citroen

3.308 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Η Citroen προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για όλα της τα μοντέλα με χαμηλές τιμές ή άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση. Δείτε ακόμα ποια μοντέλα μπορείτε να αποκτήσετε από 183 ευρώ το μήνα.

Η Citroen στην περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα, κάνοντας τους υποψήφιους πελάτες να χαμογελούν, με τα Citroen Smile Days.
 
Η γαλλική φίρμα αναγνωρίζει την ανεκτίμητη αξία του χαμόγελου, το οποίο και υπόσχεται να σας χαρίσει απλόχερα κατά τη διάρκεια των Citroen Smile Days από τις 2 μέχρι τις 15 Μαΐου. Χαμογελάστε ελεύθερα, λοιπόν, με χαμηλές τιμές ή άτοκα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση για το μοντέλο της επιλογής σας.
 
 
Παράλληλα, η μάρκα προσφέρει τα C1, C3 και C3 Aircross με πραγματική άτοκη χρηματοδότηση και πιο συγκεκριμένα με τους παρακάτω όρους: 
  • 35% προκαταβολή
  • 36 ατοκες δόσεις
  • από 183 ευρώ το μήνα
  • δωρεάν εγγύηση 5 ετών.
Τέλος, η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

test center
citroen