Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας έχει παραμείνει ίδιο εξωτερικά, ωστόσο έχει μετατραπεί σε ένα all-terrain όχημα.

O επιπλέον εξοπλισμός ολοκληρώνεται με την τεράστια σχάρα στην οροφή που αυξάνει κατακόρυφα τη μικρή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Για αυτούς που αναρωτιούνται γι τι ποσό αγοράστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με τον eBay η τιμή του έκλεισε σε ένα ποσό κοντά στις 4.000 ευρώ.

Yugo έτοιμο για off-road

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Κάποιους απαραίτητους πόντους και επιπλέον εξοπλισμό πήρε το Yugo που βλέπετε, προκειμένου να γίνει ένα όχημα κατάλληλο για off-road διαδρομές. Μάλιστα πρόσφατα βρήκε και νέο ιδιοκτήτη διαψεύδοντας αυτούς πους έλεγαν ότι η «μπογιά» του πλέον δεν περνάει.

Οι λάτρεις των εκδρομών επιλέγουν κυρίως τα SUV μοντέλα έχοντας υπ όψιν τους να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Ωστόσο για έναν που ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει ένα τέτοιο όχημα και δεν έχει στη διάθεσή του μεγάλο μπάτζετ, τη λύση έδωσε το eBay, όπου και αγόρασε ένα βελτιωμένο Yugo κατάλληλο για off-road διαδρομές.
 
Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας έχει παραμείνει ίδιο εξωτερικά, ωστόσο έχει μετατραπεί σε ένα all-terrain όχημα. Για να συμβεί αυτό πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές εργασίες στο σύστημα ανάρτησης, οι οποίες του έδωσαν μεγαλύτερο ύψος κατά 5 εκατοστά. Από κει και πέρα το Yugo είναι εξοπλισμένο με ελαστικά χιονιού, ενώ παρόντα είναι τα προστατευτικά που καλύπτουν όλα τα σημαντικά μηχανικά μέρη.
 
Από κει και πέρα επιπλέον φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί, όπως και μία μεγάλη κεραία CB. Τέλος ο επιπλέον εξοπλισμός ολοκληρώνεται με την τεράστια σχάρα στην οροφή που αυξάνει κατακόρυφα τη μικρή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.
 
Μηχανολογικά το Yugo δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου και οι 53 ίπποι παραμένουν υπεύθυνοι για την κίνησή του, ωστόσο μία νέα εξάτμιση έχει προστεθεί. Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται για τι ποσό αγοράστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το eBay η τιμή του έκλεισε σε ένα ποσό κοντά στις 4.000 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw