Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Το ανανεωμένο Ford Kuga μπήκε στις εκθέσεις της Ελλάδας

 Σχολιάστε 
4.997 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2024)
Το ανανεωμένο Ford Kuga μπήκε στις εκθέσεις της Ελλάδας
3 Φωτογραφίες »

- Aπό σήμερα στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων στην Ελλάδα
- Το πρώτο full hybrid μοντέλο Ford που έρχεται στη χώρα μας
- Με το νέο σύστημα infotainment SYNC 4 και στάνταρ ψηφιακό πίνακα 12,3 ιντσών
- Σε τρεις εκδόσεις (Titanium, ST-Line X & Active) από 150 έως 243 άλογα

Aπό σήμερα στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο Ford Kuga ξεκινά και επίσημα την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά με τιμές από 33.799 ευρώ, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν πατήσει τους τροχούς τους στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων σε όλη την Ελλάδα και είναι στη διάθεση του κοινού για να τα δει από κοντά και να ανακαλύψει από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του. Το οικογενειακό SUV της Ford από πλευράς εμφάνισης έχει πιο μυώδες εμπρός μέρος με μια πιο τολμηρής σχεδίασης μάσκα, η οποία πλαισιώνεται από μιια μπάρα φώτων LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει στους νέους full LED προβολείς.

Το πρώτο full hybrid μοντέλο Ford που έρχεται στη χώρα μας

Πέρα από την αισθητική ανανεώση ωστόσο, το νέο Kuga είναι το πρώτο full hybrid μοντέλο στην ιστορία της Ford. Το FHEV Kuga λανσάρεται ως προσθιοκίνητο (180 PS) ή 4κίνητο (183 PS) με την εταιρεία να ανακοινώνει αυτονομία 900 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα και μεγάλη οικονομία καυσίμου (σε επίπεδα diesel μοτέρ).

Με το νέο σύστημα infotainment SYNC 4 και στάνταρ ψηφιακό πίνακα 12,3 ιντσών

Περνώντας στην ευρύχωρη και ποιοτική καμπίνα, το ανανεωμένο SUV της Ford (δες εδώ 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Kuga) εφοδιάζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment της μάρκας με όνομα SYNC 4, που έχει ως βάση μια οθόνη 13,2 ιντσών (έρχεται στάνταρ), και το οποίο έχει διπλάσια υπολογιστική ισχύ σε σχέση με το σύστημα SYNC 3. Σημειώστε πως το SYNC 4 έχει δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων και ασύρματης ενσωμάτωσης Apple CarPlay και Android Auto και συνδέεται σε 5G modem.

Σε τρεις εκδόσεις (Titanium, ST-Line X & Active) από 150 έως 243 άλογα

Η γκάμα του Kuga περιλαμβάνει τρεις επιλογές εξοπλισμού (δες εδώ τον πλήρη τιμοκατάλογο) και αναλόγως της έκδοσης αλλάζει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του οικογενειακού SUV. Πέραν των γνώριμων Titanium (πλούσιος εργοστασιακός εξοπλισμός) και ST-Line X που έχουν το δικό τους διαφοροποιημένο στιλ, πλέον υπάρχει και η «περιπετειώδης» έκδοση Active. Το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος και προσδίδει περισσότερο off-road προσέγγιση στο ανανεωμένο Kuga. (+10 χλστ. εμπρός και +5 χλστ. πίσω).

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου Kuga αρχίζουν από τον 1,5 EcoBoost των 150 ίππων, που είναι και η μοναδική επιλογή με χειροκίνητο κιβώτιο. Από εκεί και έπειτα, συναντούμε αποκλειστικά εξηλεκτρισμένες εκδόσεις που βασίζονται στον 2,5λιτρο ατμοσφαιρικός Duratec: την φουλ υβριδική που προαναφέραμε με 180 άλογα η δικίνητη και 183 άλογα η τετρακίνητη και την Plug-in Hybrid που έχει τον «τίτλο» του best-seller PHEV στην ευρωπαϊκή αγορά (2023) και σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο βλέπουμε πιο ισχυρό σύνολο στα 243 άλογα (από 225 PS).

Κλείνοντας, το ανανεωμένο Ford Kuga είναι διαθέσιμο με 8 χρόνια εργοστασιακή της Ford Protect, σε συνδυασμό με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επιτόκιο από μόλις 2,99%.

LEASING HIGH COST VANS
VW