διαθεσιμα αρθρα για MERCEDES SL

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Mercedes SL: 70 χρόνια «καμπριολέ» καψούρα

Mercedes SL: 70 χρόνια «καμπριολέ» καψούρα

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Η εταιρεία με το τιμημένο αστέρι συνεχίζει την κληρονομιά της αδιάκοπης 70ούς καριέρας της SL-Class με έναν αντάξιο απόγονο. Η νέα Mercedes-AMG SL έχει σχεδιαστεί σε λευκό χαρτί από την αρχή, ενώ υπόσχεται να ανεβάσει την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

H Mercedes επιμένει στα Cabriolet

H Mercedes επιμένει στα Cabriolet

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Η Mercedes είναι μία από τις λίγες εταιρίες, η οποία παραμένει πιστή στην κατηγορία των κάμπριο. Όχι μόνο την στηρίζει ένθερμα με τα ήδη υπάρχων μοντέλα της C-Class και E-Class στην γκάμα της, αλλά την εμπλουτίζει περισσότερο με την παρουσίαση της νέας SL.

«Σχεδόν» εδώ η νέα Mercedes-AMG SL

«Σχεδόν» εδώ η νέα Mercedes-AMG SL

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Η Mercedes-AMG δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο της SL πριν την αυριανή της παρουσίαση, αυξάνοντας το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία μας. Ο αναμενόμενος αντικαταστάτης της AMG GT Convertible είναι ήδη εδώ, με την 28η Οκτωβρίου να αποτελεί την ημέρα για το μεγάλο της ντεμπούτο.