Σύγκριση: Opel Astra turbo Vs Toyota Corolla hybrid

Σύγκριση: Opel Astra turbo Vs Toyota Corolla hybrid

32.780 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2022)

Έχοντας εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις, Opel Astra και Toyota Corolla «τάζουν» ξεχωριστές οικογενειακές μετακινήσεις.

Δίλλημα, ή μήπως όχι;

Opel Astra και Toyota Corolla είναι χωρίς αμφιβολία δύο ονόματα που δε χρειάζονται συστάσεις. Είναι καθιερωμένα και πρωταγωνιστούν χρόνια στις πωλήσεις των οικογενειακών προσφέροντας εκδόσεις για κάθε γούστο. Πρόσφατα μάλιστα, το Opel Astra άλλαξε 100% και σε γενιά (έφτασε αισίως την 6η), αλλά και σε… καταγωγή μιας και πλέον χρησιμοποιεί μηχανικά μέρη και πάτωμα από το γαλλικό Peugeot 308. Με αφορμή την άφιξή του, το φέρνουμε με το best seller μοντέλο της κατηγορίας.

Ξεκινώντας με τις τιμές, το Opel Astra ξεκινάει από τα 24.900 ευρώ για την έκδοση 1,2 turbo 110 PS και από 25.900 ευρώ για την έκδοση 1,2 turbo 130 PS, ήτοι ξεκινάει ψηλά, ειδικά σε σχέση με την Toyota Corolla. Συγκεκριμένα, το ιαπωνικό μοντέλο στην έκδοση 1,2 λτ. turbο 116 PS ξεκινάει από τα 17.650 ευρώ (!), ενώ η πιο ενδιαφέρουσα full υβριδική έκδοση των 122 ίππων (υπάρχει και 2λιτρη με 184 άλογα από 26.190 ευρώ) με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ξεκινάει από 21.200 ευρώ, χωρίς οθόνη αφής, που είναι στάνταρ στην έκδοση Active (8 ιντσών) και τιμή από 22.570 ευρώ. Γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα για την Corolla.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Ισορροπία σε Astra και Corolla

Η τρέχουσα, 11η παρακαλώ, γενιά της Toyota Corolla ξεχωρίζει με τον αρμονικό συνδυασμό των έντονων γραμμών και των καμπύλων επιφανειών της. Η λάμψη όμως του νέου Astra είναι πιο έντονη, με το αμάξωμά του να δείχνει πιο εντυπωσιακό χάρη στις «καθαρές», minimal γραμμές και τη «μούρη», που είναι όλα τα λεφτά. Κερδίζει την προτίμησή μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center