Ford Puma Vs Opel Mokka: Ποιο είναι το «πάτημά» τους στο δρόμο;

84.532 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2023)
Παρότι έχει ανάλαφρο τιμόνι, το Opel Mokka σε κερδίζει με την ακρίβεια του μπροστινού μέρους του.
2 Φωτογραφίες »

Παρότι έχει ανάλαφρο τιμόνι, το Opel Mokka σε κερδίζει με την ακρίβεια του μπροστινού μέρους του.

Ford Puma Vs Opel Mokka: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: 1ο σε fun to drive το Puma, καλά στοιχεία άνεσης στο Mokka

Διαθέσιμο με στάνταρ χαμηλωμένη ανάρτηση από την ST-Line έκδοση, το Ford Puma πρεσβεύει μία πιο σπορτίφ λογική και στην οδική του συμπεριφορά. Με κοφτερό και ακριβές τιμόνι, το αμάξωμα είναι υπάκουο σε κάθε εντολή του οδηγού, ανεξαρτήτως συνθηκών και απαιτήσεων. Τα παραπάνω «παντρεύονται» με καλό βαθμό στον τομέα της άνεσης, αλλά και με ήπια (λόγω απόστασης από το έδαφος) off road λογική που προτάσσει η επιλογή Trail mode για τις πιο κακοτράχαλες διαδρομές.
 
Αρκετά ικανό είναι και το Opel Mokka, το οποίο με 75 χλμ./ώρα στην διαδικασία του elk test «έδωσε» τιμή για το άνω άκρο της κατηγορίας (77 χλμ./ώρα το «καλό» Puma των 155 PS). Η CMP πλατφόρμα στην οποία έχει «χτιστεί» το γερμανικό SUVάκι δίνει ένα ευχάριστο χαρακτήρα με ανάλαφρο πάτημα στο δρόμο και σιγουριά στις απότομες αλλαγές πορείας. Αποτελεσματική στο μεγαλύτερο ποσοστό της και η ανάρτηση όσον αφορά την απορρόφηση των κραδασμών, καλή αίσθηση αποκομίσαμε και από τα φρένα του (36,9 μ.).

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Puma Vs Opel Mokka
Σελίδα 3Ford Puma Vs Opel Mokka: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Puma και Opel Mokka
Σελίδα 5Συγκριτικό Ford Puma Vs Opel Mokka: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
LEASING APRILIOS
skoda