Όταν ακούς πως όλα και όλα τα αντίτυπα της Mercedes-Maybach G 650 Landaulet θα είναι 99, δεν περιμένεις να βρεις κάποιο στην αγορά μεταχειρισμένων. Όχι ακόμα τουλάχιστον…

Πόσα θέλει λέτε ο Γερμανός έμπορος που ανέβασε την αγγελία του στο Mobile; Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κορυφαία εκδοχή της G-Class μπορεί να γίνει δική σας (λέμε τώρα) αντί του ποσού των 1,3 εκ. ευρώ.

G-Class με πόσο;

5.130 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Πόσα χρήματα λέτε πως θα πλήρωνε κάποιος για να αποκτήσει ένα από τα 99 αντίτυπα της Mercedes-Maybach G 650 Landaulet; Σε τι επίπεδα τιμής πιστεύετε πως μπορεί να φτάσει η G-Class;

Όταν ακούς πως όλα και όλα τα αντίτυπα της Mercedes-Maybach G 650 Landaulet θα είναι 99, δεν περιμένεις να βρεις κάποιο στην αγορά μεταχειρισμένων. Όχι ακόμα τουλάχιστον… Έλα, όμως, που ένα είναι ήδη προς πώληση, δίχως καν να έχει φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του, κάτι που θα γίνει στις 28 Μάϊου.
   
Πόσα θέλει λέτε ο Γερμανός έμπορος που ανέβασε την αγγελία του στο Mobile; Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κορυφαία εκδοχή της G-Class μπορεί να γίνει δική σας (λέμε τώρα) αντί του ποσού των 1,3 εκ. ευρώ. Αν αναρωτιέστε για το χρώμα του, το αυτοκίνητο λέει θα είναι λευκό.
 
Αν πάλι έχετε λίγο λιγότερα χρήματα, αλλά θέλετε οπωσδήποτε μια κορυφαία εκδοχή της G-Class, μπορείτε να στραφείτε προς την Mercedes-AMG G 63 6x6, η οποία κοστίζει μόλις 994.500 ευρώ. Είναι πρώτο χέρι, έχει μόλις 14.000 χλμ. και είναι ματ μαύρη.

Toyota
test center