Η ισχύς θα πηγάζει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλού turbo κινητήρα της μάρκας χωρητικότητας 6,0 λτ.

Η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 αλλά οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η Βentley αποκάλυψε κάθε επισημότητα την νέα Continental GT.

H Bentley προσέφερε στο Continental GT τα πολυτελέστερα φυσικά υλικά.

Νέα Bentley Continental GT

3.691 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2017)

Η Bentley παρουσίασε επίσημα την νέα Continental GT και της προσέφερε ο,τι καλύτερο μπορούσε σε πολυτέλεια. Δείτε την.

Η Βentley αποκάλυψε κάθε επισημότητα την νέα Continental GT, το μοντέλο στο οποίο στηρίζει μεγάλο μέρος των προσπαθειών της στην κατηγορία των πολυτελών coupe αυτοκινήτων.

Η εμφάνιση του, όπως αναφέρει και η εταιρεία, είναι εμπνευσμένη από το EXP 10 Speed 6 concept και περιλαμβάνει μια συνολικά πιο μυώδη σχεδίαση σε συνδυασμό με μεγαλύτερο μεταξόνιο και αμάξωμα πιο κοντά στο έδαφος σε σχέση με τον προκάτοχο του. Την παράσταση κλέβουν τα πίσω φωτιστικά σώματα που έχουν υιοθετήσει το σχήμα των απολήξεων της εξάτμισης και δίνουν ένα ιδιαίτερο στιλ.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το μεταξόνιο είναι πιο μακρύ κατά 110 χλστ. και το πλάτος του αυτοκινήτου μεγαλύτερο κατά 25 χλστ. Η πλατφόρμα είναι η MSB που δίνει το παρών και στην Porsche Panamera και επιτρέπει την χρησιμοποίηση του τελευταίας τεχνολογίας κυκλώματος 48 volt που είναι εξοπλισμένο και το νέο Audi A8. To δάπεδο MSB βελτιώνει, σύμφωνα με την Bentley, το μοντέλο αεροδυναμικά προσφέροντας μεγαλύτερη πρόσφυση των ελαστικών, κράτημα και καλύτερη ποιότητα κύλισης.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, η Bentley προσέφερε στο Continental GT τα πολυτελέστερα φυσικά υλικά από δέρμα, χρώμιο και ξύλο. Ευδιάκριτη είναι φυσικά η παρουσία μιας οθόνης infotainment 12,3 ιντσών που μπορεί να μετακινηθεί προς τα μπρος ή προς τα πίσω ανάλογα αν την χρειάζεται ο οδηγός, ενημερώνει τον οδηγό για την θερμοκρασία έξω από το αυτοκίνητο ενώ διαθέτει πυξίδα και χρονόμετρο.

Η ισχύς θα πηγάζει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλού turbo κινητήρα της μάρκας χωρητικότητας 6,0 λτ. W12 σε συνδυασμό για πρώτη φορά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η απόδοση του μηχανικού συνόλου είναι 635 άλογα και 900 Νm ροπής που επιτρέπουν στο μοντέλο, να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δεύτερα με μέγιστη ταχύτητα τα 333 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2017  αλλά οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Mercedes
test center