Ήταν ή όχι μια τέτοια έκδοση του R8 στην ατζέντα της γερμανικής μάρκας;

Χωρίς V6 το Audi R8

2.520 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Όπως φαίνεται τελικά, το Audi R8 δεν θα λάβει V6 μοτέρ παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με τον αν η Audi θα προσφέρει τελικά το R8 με V6 κινητήρα. Οι φήμες γύρω από αυτήν την πιθανότητα ήταν έντονες, ωστόσο τελικά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από έναν εκπρόσωπο της Audi σε μια συνέντευξη του, όπου ξεκαθάρισε πως: «Δεν θα προσφερθεί κανένας V6 κινητήρας στο R8». Τα τελευταία χρόνια, η μάρκα διέρρεε πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να εγκαταστήσει το νέο V6 μοτέρ, που εξοπλίζει τα RS5 Coupe και RS4 Avant, στο R8 για να το κάνει λίγο πιο προσιτό οικονομικά στο κοινό.
 Ήταν ή όχι μια τέτοια έκδοση του R8 στην ατζέντα της γερμανικής μάρκας; Aυτήν την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν η Audi πράγματι σχεδίαζε να προσφέρει τον V6 στο R8 ή αν όλη η φημολογία που είχε αναπτυχθεί ήταν απλά… φήμες.

Αξίζει να τονιστεί πως μερικές μέρες πριν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που θέλουν την Audi να μην προχωρά στην ανάπτυξη της τρίτης γενιάς του μοντέλου, τουλάχιστον προς το παρόν. Το τωρινό R8 πάντως λέγεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα στην διαθέσιμη γκάμα της μάρκας, όσο η Audi στρέφει την προσοχή της στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα και τα SUV.
 

NEO TRANSPORTER
test center