Ξέρεις να πλένεις τους τροχούς;

Ξέρεις να πλένεις τους τροχούς;

Γύρισες από τις διακοπές και είδες τους τροχούς γεμάτους χώμα και βρωμιά; Δες πως θα τους καθαρίσεις

Εξελίσσεται σε Παγκόσμια μάρκα !

Εξελίσσεται σε Παγκόσμια μάρκα !

Η Linglong Tire μετρά ήδη 44 χρόνια εξέλιξης. Διαθέτει πλήρη γκάμα. Καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Έχει παρουσία σε πάνω από 180 χώρες. Στην Ελλάδα την βρίσκεις σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.

Πότε τα ελαστικά θεωρούνται… μπαγιάτικα

Πότε τα ελαστικά θεωρούνται… μπαγιάτικα

Μορφή υστερίας έχει πιάσει τους αυτοκινητιστές ζητώντας, "φρέσκα" ελαστικά όταν φθάνει η ώρα να τα αλλάξουν. Είναι δικαιολογημένη; Ένας Top Expert της αγοράς των ελαστικών απαντά.

Για να μη σε πιάνει λάστιχο ποτέ!

Για να μη σε πιάνει λάστιχο ποτέ!

Το κλατάρισμα ελαστικού ποτέ δεν είναι κάτι ευχάριστο αφού μεταφράζεται σε χάσιμο χρόνου και κόπο, ενώ στις περιπτώσεις που το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει, μπορεί να οδηγήσει και σε εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις.

Το απόλυτο σπορ ελαστικό

Το απόλυτο σπορ ελαστικό

Το κορυφαίο ελαστικό της Goodyear για όλες τις καιρικές συνθήκες το νέο ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 5 συνδυάζει την πολυτελή άνεση με την ανώτερη οδική συμπεριφορά πεδήσεως σε βρεγμένο δρόμο και την απόλυτη απόδοση χειρισμού σε στεγνό έδαφος.

Πως πρέπει να οδηγείς στη βροχή;

Πως πρέπει να οδηγείς στη βροχή;

Η υδρολίσθηση παραμονεύει. Ας δούμε τώρα τι είναι ακριβώς αυτό το φαινόμενο και τι πρέπει να προσέχεις όταν οδηγείς σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Βρείτε Ελαστικά αυτοκινήτου, Ζάντες, Αμορτισέρ, Αναρτήσεις. Θερινά, Χειμερινά Ελαστικά. Επώνυμα Ελαστικά Online. Τιμές ελαστικών. Service, Ευθυγράμμιση, Ζυγοστάθμιση.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ελαστικα αυτοκινητου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός