Mercedes-Benz δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος και check μπαταρίας. Service & After Sales υπηρεσίες νέας εποχής.

Mercedes-Benz δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος και check μπαταρίας. Service & After Sales υπηρεσίες νέας εποχής.

    ΤΟΡ υπηρεσίες Mercedes-Benz

    7417 Επισκέψεις στο άρθρο

    Όλα τα παραπάνω απαιτούν κάποιον ειδικό για να πραγματοποιηθούν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν να χρειαστείτε και κάποια αναλώσιμα. Συνεπώς χρειάζονται τεχνικοί που έχουν εκπαιδευτεί συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό σου, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για ότι έλεγχο και εργασία χρειάζεται και χρησιμοποιούν και κορυφαίας ποιότητας υλικά και αναλώσιμα, σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητό σου και ελεγμένα κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια.
    • `Aλλωστε ο εποχικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, κοστίζει ελάχιστα ή και τίποτα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις διατίθεται και δωρεάν, έχοντας αντιστρόφως ανάλογα οφέλη.
       
    Mercedes-Benz: Για ανέμελες καλοκαιρινές βόλτες
    Αν θέλετε να είστε 100% σίγουρος πως η Mercedes σας βρίσκεται στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση για να ξεκινήσετε τις βόλτες και τα Summer Weekends σας, ο μόνος που μπορεί να σας το εγγυηθεί με 100% ασφάλεια, είναι το επίσημο δίκτυο συνεργείων της Mercedes-Benz.

    Ενδεικτικά μπορεί να γίνει έλεγχος της μπαταρίας, της πίεσης των ελαστικών, της κατάστασης των μάκτρων και του συστήματος πλύσης παρμπρίζ. Επιπρόσθετα μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος του συστήματος φρένων, της λειτουργίας του εξωτερικού φωτισμού, του συστήματος καθαρισμού των προβολέων, ή έλεγχος του χώρου του κινητήρα για τυχόν ζημιές ή διαρροές.

    Εξάλλου μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι έφτασε, συνεπώς είναι επιβεβλημένο να θωρακίσετε το αυτοκίνητό σας με έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό του κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα αναλάβουν να αφαιρέσουν τη σκόνη και να καθαρίσουν σε βάθος τους αεραγωγούς, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς ταχείας αντιβακτηριδιακής δράσης χάρη στη χρήση καθαριστικού με βάση το αλκοόλ. Παράλληλα για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διαθέτει ειδικά μελετημένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού, με συσκευή εκνέφωσης που εξαλείφει σε βάθος οσμές, ρύπους και μικροοργανισμούς, ενώ αφήνει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

    Σελίδα 1Δωρεάν έλεγχος! Service για αυτοκίνητο, μπαταρία & Α/C
    Σελίδα 2Έλεγχος Air Condition και φίλτρων
    Σελίδα 3Φίλτρα καμπίνας, τα αναλώσιμα που φροντίζουν την υγεία σας
    Σελίδα 4ΤΟΡ υπηρεσίες Audi
    Σελίδα 5 ΤΟΡ υπηρεσίες Ford
    Σελίδα 6ΤΟΡ υπηρεσίες Hyundai
    Σελίδα 7ΤΟΡ υπηρεσίες Kia
    Σελίδα 8 ΤΟΡ υπηρεσίες Mercedes-Benz
    Σελίδα 9ΤΟΡ υπηρεσίες Seat
    Σελίδα 10ΤΟΡ υπηρεσίες Skoda
    Σελίδα 11ΤΟΡ υπηρεσίες Suzuki
    Σελίδα 12 ΤΟΡ υπηρεσίες VW

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES