Δωρεάν έλεγχος αυτοκινήτου! Γνήσιο Service Seat, έλεγχος ή αντικατάσταση μπαταρίας. Και φύγατε με ασφάλεια.

  ΤΟΡ υπηρεσίες Seat

  4149 Επισκέψεις στο άρθρο

  Όλα τα παραπάνω απαιτούν κάποιον ειδικό για να πραγματοποιηθούν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν να χρειαστείτε και κάποια αναλώσιμα. Συνεπώς χρειάζονται τεχνικοί που έχουν εκπαιδευτεί συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό σου, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για ότι έλεγχο και εργασία χρειάζεται και χρησιμοποιούν και κορυφαίας ποιότητας υλικά και αναλώσιμα, σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητό σου και ελεγμένα κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια.

  `Aλλωστε ο εποχικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, κοστίζει ελάχιστα ή και τίποτα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις διατίθεται και δωρεάν, έχοντας αντιστρόφως ανάλογα οφέλη.

  SEAT: Δίπλα σας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

  H SEAT διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες After Sales στο εξουσιοδοτημένο της δίκτυο, οι οποίες θα φροντίσουν να απολέσετε το καλοκαίρι σας χωρίς απρόοπτα και με τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας.  
  Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο εποχικό έλεγχο, ελέγχοντας μέρη του αυτοκινήτου που «καταπονήθηκαν» περισσότερο, όπως η μπαταρία και θα φροντίσουν για την συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η απόδοση του στο 100%. Φυσικά μαζί με αυτό εφόσον χρειάζεται θα αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου σας, με τα γνήσια και τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα της SEAT.

  Παράλληλα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία «επιθεώρηση πριν τον Τεχνικό Έλεγχο (ΚΤΕΟ)», όπου ελέγχονται εξονυχιστικά τα πάντα, με τον απαραίτητο εγκεκριμένο εξοπλισμό ελέγχου-αποκατάστασης. Ακόμα και αν δεν είναι περίοδος που περνάτε τεχνικό έλεγχο, η συγκεκριμένη υπηρεσία σας εξασφαλίζει ότι θα ελεγχθούν εξονυχιστικά όλα τα «ζωτικά» για την οδηγική ασφάλεια μέρη του οχήματος, όπως τα ελαστικά, η ανάρτηση και τα μηχανικά μέρη.
   

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD