Δωρεάν έλεγχος αυτοκινήτου! Γνήσιο Service Suzuki έλεγχος ή αντικατάσταση μπαταρίας. Και φύγατε με ασφάλεια.

  ΤΟΡ υπηρεσίες Suzuki

  4143 Επισκέψεις στο άρθρο

  Suzuki: Spring recharge με εκπτώσεις και δωρεάν παροχές

  Η Suzuki εν όψει της περιόδου άνοιξης-καλοκαιριού και μέχρι τις 31/5 προσφέρει τo πρόγραμμα Spring Recharge, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, ξεχωριστές προσφορές και δωρεάν παροχές υψηλής ποιότητας για τους οδηγούς της, που θα προγραμματίσουν ραντεβού για την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές Φανοποιείας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki.

  Οι οδηγοί της μάρκας λοιπόν μπορούν επιπλέον να απολαύσουν δωρεάν καθαρισμό του συστήματος A/C, με τοποθέτηση νέων γνήσιων φίλτρων καμπίνας που εγγυώνται να σταματήσουν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αυτοκίνητό. Παράλληλα οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν να κάνουν δωρεάν ενημέρωση λογισμικού σε περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σας, ώστε να χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό με τα μοντέλα που βγαίνουν σήμερα από την παραγωγής.

  Επιπλέον των παραπάνω, η Suzuki σας προσφέρει δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, με κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό για τυχόν βλάβες ή ατύχημα, ώστε ακόμα και αν μείνετε από λάστιχο στο χωριό να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να αγχωθείτε.

  Τέλος, ακόμα και αν χρειαστεί κάποια επισκευή ή αλλαγή ανταλλακτικού, η Suzuki επιβραβεύοντας τους πιστούς πελάτες προσφέρει εκπτώσεις σε ανταλλακτικά έως και 25%, ενώ να θες να ανανεώσεις το Suzuki σου και να το εφοδιάσεις με καλοκαιρινά αξεσουάρ, η φίρμα προσφέρει έκπτωση 20%.
   

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD