Εμπλουτίζουμε τα πακέτα με επιπλέον καλύψεις Προϊστάμενος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

    Γιάννης Αβραμίδης, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

    10612 Επισκέψεις στο άρθρο

    Κατά τη διάρκεια του lockdown σε ορισμένους καταναλωτές επικρατεί η αντίληψη «αφού δεν θα το χρησιμοποιώ γιατί να το ασφαλίσω;». Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, πέραν της υποχρέωσης που απορρέει από τη νομοθεσία, είναι ότι όσο καλύτερα περιφρουρείς ασφαλιστικά την περιουσία σου, τόσο πιο ανώδυνα θα ανταπεξέλθεις όταν επέλθει η ζημιά η οποία, δυστυχώς, μπορεί να προκύψει ακόμα και αν διανύεις ελάχιστα χιλιόμετρα. Η παρούσα πρωτόγνωρη κατάσταση φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την επιλογή «πλουσιότερων» πακέτων. Έτσι, και ανεξάρτητα από το χιλιόμετρα που διανύονται, το πρόγραμμα που προτιμάται είναι το βασικό πακέτο CAR Pack 1, το οποίο περιλαμβάνει, κατά κύριο λόγο, τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις.

    Η εταιρία μας προσπαθεί να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στον ασφαλισμένο και πάντα έχει ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη κάλυψη της περιουσίας του. Έτσι λοιπόν παρέχει, ακόμα και με την επιλογή του βασικού πακέτου, επιπλέον καλύψεις όπως το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής Οχήματος, τη Διασταυρούμενη Ευθύνη Μελών Οικογενείας, αλλά και πρόσθετες παροχές όπως τον δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check up).

    Είναι σαφές ότι η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί στην καθημερινότητα μας και καθένας μας, ως καταναλωτής, εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με αυτήν. Το καταναλωτικό κοινό αυξάνει την ανταπόκρισή του σε αντίστοιχες εφαρμογές οι οποίες αποσκοπούν, πέραν της μείωσης του ασφαλίστρου και στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του.

    Ως  Οργανισμός ήμασταν μια από τις πρώτες εταιρείες που, μέσω του MINETTA DRIVE, θελήσαμε να συμβάλουμε στην «εκπαίδευση» του κοινού με τη χρήση μιας εφαρμογής. Έτσι διαθέσαμε σε όλους, είτε είναι ασφαλισμένοι στην εταιρεία μας είτε όχι, δωρεάν το MINETTA DRIVE, παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει ο ίδιος την συμπεριφορά του ως οδηγός και να την βελτιώσει ακολουθώντας τις συμβουλές που δίνονται μέσω του app σε συνεργασία με τη Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του ΙΑΒΕΡΗ. Παράλληλα επεξεργαζόμαστε τη χρήση της και για την σύνδεση με την τιμολόγηση ασφαλιστικών προγραμμάτων μελλοντικά σε συνδυασμό με παραμέτρους όπως τα χιλιόμετρα που διανύονται ή επιβραβεύοντας την καλή οδηγική συμπεριφορά.

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ