Καθιερώσαμε μικρότερης διάρκειας ασφάλισης, προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία Τεχνική Διευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτου της GENERALI Ασφαλιστική

  Κάκια Κεχρή, GENERALI Ασφαλιστική

  9116 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2020

  Kατά τη διάρκεια του Lockdown και με σκοπό να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία στους ασφαλισμένους, καθιερώσαμε τη δυνατότητα τρίμηνης διάρκειας ασφάλισης (Απρίλιος 2020). Με δεδομένη και την οικονομική αβεβαιότητα μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού, η επιλογή αυτή τους παρείχε μία σημαντική ευκολία στη διαχείριση του προϋπολογισμού τους διατηρώντας παράλληλα όλα τα προνόμια που παρέχει η ασφάλιση Generali. Όντως η συχνότητα προτίμησης του ιδιωτικού μέσου μετακίνησης αυξήθηκε, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά λόγω ανησυχίας διασποράς του ιού.

  Στην Generali επενδύουμε στην ασφαλή οδήγηση και στην παροχή κινήτρων για την υιοθέτηση πιο ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Η στρατηγική μας επιλογή είναι το «Drive your best, pay less!». Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη διάθεση λύσεων telematics όπως το My Drive. Μία από τις σημαντικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων είναι η υπερβολική ταχύτητα και η μη τήρηση του ΚΟΚ.

  Το έξυπνο σύστημα του “Generali My Drive app” λαμβάνει υπόψη και αξιολογεί μια σειρά παραγόντων οδηγικής συμπεριφοράς όπως: η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, ο ρυθμός και η σταθερότητα στην οδήγηση καθώς και η οδήγηση στις στροφές. Το υψηλό σκορ στις παραπάνω παραμέτρους μεταφράζεται σε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο τροχαίου. Παράλληλα, η ομαλή οδήγηση, το ομαλό φρενάρισμα, η ομαλή επιτάχυνση και η διατήρηση σταθερής ταχύτητας, σεβόμενη τα όρια ταχύτητας, μπορούν να οδηγήσουν σε εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και χαμηλότερη εκπομπή ρύπων στο περιβάλλον. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε όλους του ασφαλισμένους και ανάλογα με το οδηγικό τους σκορ επιβραβεύονται με έκπτωση ασφαλίστρων.

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός