Αγόρασε τα ελαστικά από τον καναπέ σου!

Διαβάστηκε από 5074 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2019

Τα ελληνικά e-shop για τον οδηγό και το αυτοκίνητο εξακολουθούν να αναπτύσσονται μιας και επιτρέπουν να παραγγείλετε ότι θέλετε και όποτε θέλετε από την άνεση του σπιτιού σας, γλιτώνοντας κόπο, βενζίνες, και χρόνο.

 
Εδώ και αρκετά χρόνια τα eshop αυτοκινήτου έχουν την… τιμητική τους και πόσο μάλλον τώρα, που λόγω της οικονομικής κατάστασης ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πλέον το χρόνο ή δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα για τις βενζίνες, ώστε να πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς στα ανάλογα καταστήματα σχετικά με τα προϊόντα που επιθυμεί.

Κάπως έτσι, μπορείτε να κάνετε και την αγορά των ελαστικών του αυτοκινήτου σας, εύκολα, φθηνά, ποιοτικά!

Από το σπίτι σας και τη «ζεστασιά» του καναπέ σας μπορείτε να… σερφάρετε ταυτόχρονα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και να βρείτε άμεσα, γρήγορα και σε πολύ καλύτερη τιμή αυτό που περιμένετε. Αυτό οφείλεται στο ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν έχουν το κόστος ενός «φυσικού» καταστήματος -μιας «βιτρίνας- αλλά χρειάζονται μόνο να έχουν μια έδρα και τον χώρο για την αποθήκευση των εμπορευμάτων. Παράλληλα, ο αγοραστής έχει με ένα… κλικ μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με αποτέλεσμα να διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις για την τελική του παραγγελία. 

Εγγύηση

Η εγγύηση είναι αυτή που αναφέρει ο κατασκευαστής του προϊόντος, ωστόσο σε περίπτωση που κατά την παραλαβή υπάρχει κάποιο πρόβλημα (σπασμένο, δεν λειτουργεί, λάθος παραγγελίας κλπ.) το επιστρέφετε –ταχυδρομικώς- στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε μικρό χρονικό περιθώριο ημερών και η αντικατάσταση γίνεται εντελώς δωρεάν.
 
Τρόποι πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής διαφέρει μιας και εξαρτάται από την πολιτική της κάθε εταιρείας. Αρκετά είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα που ο αγοραστής μπορεί να πληρώσει το αντικείμενο με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά κατά την παράδοση, η οποία αποτελεί μια απλή και αρκετά σίγουρη συναλλαγή.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η ολοκλήρωση της συναλλαγής με πιστωτική κάρτα δεν είναι ασφαλής, ωστόσο ελλοχεύει κινδύνους σε περίπτωση υποκλοπής. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του Paypal, ένας από τους ασφαλέστερούς τρόπους, όπου ο εγγραμμένος χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας μπορεί να προσθέσει πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες στο προφίλ του και να πραγματοποιεί τις αγορές του με την ασφάλεια του Paypal.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τον χρήστη επεμβαίνει μέχρι και δικαστικά και επιλύει το πρόβλημα χωρίς ο δεύτερος να… ιδρώσει καθόλου.

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός