Με την εκτύπωση ελαστικών μπορέιτε να βλετιώσετε την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου σας.

Με την εκτύπωση ελαστικών μπορέιτε να βλετιώσετε την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου σας.

Tατουάζ ελαστικών αυτοκινήτου! Τώρα και στην Ελλάδα
Tατουάζ ελαστικών αυτοκινήτου! Τώρα και στην Ελλάδα
  • Με την εκτύπωση ελαστικών μπορέιτε να βλετιώσετε την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου σας.
  • Tατουάζ ελαστικών αυτοκινήτου! Τώρα και στην Ελλάδα
  • Tατουάζ ελαστικών αυτοκινήτου! Τώρα και στην Ελλάδα

Tατουάζ ελαστικών αυτοκινήτου! Τώρα και στην Ελλάδα

1981 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε ένα προσωπικό τατουάζ; Σιγά την είδηση θα πείτε. Αν σας λέγαμε πως τώρα μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ στα …ελαστικά του αυτοκινήτου σας; Με μία νέα τεχνική, πολύ φαντασία & εγγυημένο ποιοτικά αποτέλεσμα!

ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ

Αν μπορούσατε να αλλάξετε την εικόνα των πλαινών των ελαστικών σας, τυπώνοντας σχέδια με διάφορα χρώματα; Η ψηφιακή εκτύπωση ελαστικών γίνεται πλέον και στην Ελλάδα. Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχεται από την “Tires Tattoo”.

Πρόκειται για μία αισθητική παρέμβαση στα εξωτερικά πλευρικά τοιχώματα των ελαστικών, που δίνει μία μοναδικότητα στο αυτοκίνητο. Στην ουσία τυπώνονται διάφορα σχέδια όπως γράμματα, λογότυπα με την χρήση ενός ή περισσότερων χρωμάτων, αλλάζοντας την όψη των ελαστικών και σπάζοντας την μονοτονία του μαύρου (του καουτσούκ των ελαστικών του αυτοκινήτου μας).

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μία πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ή να σχεδιάσετε το δικό σας. Με αυτό τον  τρόπο βάζετε την δική σας «υπογραφή» στο αυτοκίνητό σας,  δίνοντας του ένα ξεχωριστό και εξατομικευμένο χαρακτήρα.
Την εν λόγω υπηρεσία μπορείτε να την βρείτε και στην Ελλάδα στην Tires Tattoo, την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που την προσφέρει.

Απορίες φυσικά για την νέα αυτή υπηρεσία, υπάρχουν πολλές και για να τις λύσουμε μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της εταιρίας κ. Γιώργο Αμπατζίδη. Ας δούμε τι μας είπε!Πείτε μας 2 λόγια για την νέα υπηρεσία της Tires Tattoo

Στην εταιρία μας κάθε πελάτης μπορεί να εκτυπώσει τα ελαστικά του αυτοκινήτου στο σχέδιο και στον σχεδιασμό χρωμάτων που επιθυμεί. Με αυτό τον τρόπο κάθε αυτοκίνητο μπορεί να γίνει μοναδικό και να ξεχωρίσει από την μονοτονία του μαύρου.

Η Tires Tattoo είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έφερε αυτή την καινοτομία για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμούν και χάρη στην μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού δίνουμε τεράστια σημασία στην ποιότητα εκτύπωσης του ελαστικού.

Τι είναι ακριβώς η εκτύπωση ελαστικών;

Η αισθητική παρέμβαση γίνεται στα πλευρικά τοιχώματα του ελαστικού. Η τεχνική γίνεται με δύο τρόπους, κάποιοι χρησιμοποιούν στένσιλ και κάποιοι την εκτύπωση. Το μειονέκτημα της πρώτης είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και η διάρκεια τους είναι περιορισμένη. Αντίθετα με την τεχνική της εκτύπωσης, ο περιορισμός είναι μόνο η φαντασία μας!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »Μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε οποιαδήποτε μάρκα ελαστικών;


Ναι. Παρ’ όλα αυτά οι χρωματικές αποχρώσεις ενδέχεται να διαφέρουν, λόγω διαφορετικής σύστασης (υλικών κατασκευής) του ελαστικού της κάθε εταιρείας-μάρκας.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει το εκτυπωμένο σχέδιο; Το νερό και οι λακκούβες μπορούν να το βλάψουν;

Αυτή είναι μία ερώτηση που μου κάνουν συχνά. Η αλήθεια είναι ότι οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί, ωστόσο η διάρκεια της εκτύπωσης εξαρτάται από το πόσο συχνά και καλά φροντίζει κάποιος το αυτοκίνητό του.

Τώρα όσον αφορά το νερό, τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι υδρόφιλα, άρα το νερό δεν θα επηρεάσει το σχέδιο, ενώ αν το αυτοκίνητο, “πέσει” σε λακκούβα με νερά, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό ξέπλυμα.

Πρόβλημα υπάρχει με τις διάφορες χημικές ουσίες, που έχουν τα καθαριστικά, τα σαμπουάν και τα κεριά, οι οποίες μπορούν να ρίξουν τη φωτεινότητα ή να ξεφλουδίσουν μέρος του σχεδίου. Καλό είναι να μην έρχονται σε επαφή με το σχέδιο.

Η εκτύπωση μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στο ελαστικό;

Σε καμία περίπτωση. Η μέθοδος και η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε δεν αλλοιώνει τη σύσταση του ελαστικού. Δεν θα κάναμε ποτέ μία αισθητική αναβάθμιση ελαστικών σε βάρος της οδικής ασφάλειας του κατόχου ενός αυτοκινήτου.

Μπορείτε να εκτυπώσετε και  μεταχειρισμένα ελαστικά που αγοράστηκαν πρόσφατα;

Η εκτύπωση σε λίγων ημερών μεταχειρισμένα ελαστικά είναι συνήθως εφικτή. Για να σιγουρευτούμε πρώτα κάνουμε ένα δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις μας.

Πόσο κοστίζει η εκτύπωση;

Τα απλά σχέδια ξεκινούν από την τιμή των 40 ευρώ, ενώ τα πιο απαιτητικά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 100 ευρώ. Τιμές και προτεινόμενα σχέδια μπορεί να τα βρει όποιος ενδιαφέρεται στην ιστο-σελίδα της εταιρίας.

Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος θέλει να αλλάξει σχέδιο ή να το αφαιρέσει;

Την όλη διαδικασία την αναλαμβάνουμε εμείς, όποτε το επιλέξει ο πελάτης.

Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι την παραλαβή των εκτυπωμένων ελαστικών;

Απ’ τη στιγμή που εκτυπωθεί ένα ελαστικό χρειάζονται τουλάχιστον 24 ώρες για το χρώμα να στεγνώσει και να απορροφηθεί στους πόρους του ελαστικού. Άρα, μία 4αδα είναι συνήθως έτοιμη μέσα σε 4 με 5 εργάσιμες μέρες.

Πως γίνεται η επιλογή του σχεδίου;

Μπαίνοντας στην σελίδα της εταιρίας μας μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει το σχέδιο που επιθυμεί, ενώ στις σελίδες μας στα social media αναρτούμε συνεχώς καινούρια σχέδια. Αν πρόκειται για μία καινούρια ιδέα, τότε θα χρειαστεί να μας στείλει μια φωτογραφία με το σχέδιο που επιθυμεί και εμείς θα ανταποκριθούμε.

TIRES TATTOO
Εργαστήριο: Αλαμάνας 14 & Κρήνης, Νίκαια
Εκθεσιακός Χώρος: Νικόλαου Μπελογιάννη 87, Νίκαια
Τηλέφωνο: 211 4184151

Δείτε περισσότερα για την εκτύπωση ελαστικών και την Tires Tattoo στο παρακάτω βίντεο

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.