• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο νεαρός οδηγός θα πάρει τη θέση του Πιέρ Γκασλί.

`Αλμπον: «Έτοιμος για τα βαθιά φοράω το μαγιό μου»

2.970 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/8/2019
 

Απόλυτα ικανοποιημένος και ευδιάθετος για το γεγονός πως πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα της Red Bull, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλεξάντερ `Αλμπον.

Ο νεαρός οδηγός, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πιέρ Γκασλί, όπου με τη σειρά του θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή και θα αγωνιστεί στην Toro Rosso, μετά την απόφαση να γίνει ο νέος teammate του Μαξ Φερστάπεν, με αρκετή δόση χιούμορ είπε στα διεθνή μέσα: «Απίστευτο που μου δίνεται αυτή η τεράστια ευκαιρία. Είναι μια βουτιά στα βαθιά νερά αλλά είμαι έτοιμος, φοράω το μαγιό μου!
 
Ευχαριστώ όλους στην Toro Rosso και ειδικότερα τον Φραντς Τοστ, τον επικεφαλής της ομάδας για την τεράστια ευκαιρία που είχα να μπω στη Formula 1 και την υποστήριξη που είχα σε κάθε στιγμή της πρώτης μου χρονιάς στο σπορ. Τώρα, εστιάζω στον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα στο Σπα του Βελγίου».    
 
Τέλος να θυμίσουμε πως αυτή η αλλαγή μεταξύ των `Αλμπον και Γκασλί, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ομάδα έγινε προκειμένου «στους επόμενους εννέα αγώνες της F1 να αξιολογηθεί η πορεία του και να αποφασιστεί το ποιος θα βρίσκεται δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν το 2020».