Ρίξε την κατανάλωση: 10 «καλές» συνήθειες στην οδήγηση
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ρίξε την κατανάλωση: 10 «καλές» συνήθειες στην οδήγηση

89.188 Επισκέψεις στο άρθρο

Yπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιορίσεις την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σου. Εμείς επιλέγουμε τους 10 πιο αποδοτικούς που αν συνδυαστούν μάλιστα μπορεί να την ρίξουν σημαντικά και να φανεί σε κάθε επίσκεψή σου στο βενζινάδικο.

Τα καύσιμα πήραν φωτιά: 10 τρόποι να καις λιγότερο!

Συχνά βλέπουμε οδηγούς να διαμαρτύρονται για την «τσιμπημένη» κατανάλωση στο αμάξι τους. Και όμως πολύ συχνά ο λόγος που καίει είναι ο ίδιος ο οδηγός. Με τις τιμές των καυσίμων μάλιστα να γυροφέρνουν ή και να ξεπερνούν τα 2 ευρώ/λίτρο, όλοι οι οδηγοί ψάχνουν τρόπους να καίνε τα μισά!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Υπάρχουν λοιπόν απλοί τρόποι για να ρήξεις την κατανάλωση στο αμάξι σου, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και εμείς διαλέξαμε τους 10 πιο αποδοτικούς και τους παρουσιάζουμε.

1. Προσέχουμε… για να έχουμε

Aρχικά για να είμαστε σίγουροι πως όλα τα tips θα αποδώσουν, πρέπει να διασφαλίσουμε πως το αυτοκίνητό μας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή του μηχανικά. Αυτό σημαίνει πως δεν αμελούμε την τακτική του συντήρηση και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε αυτή, ενώ αν παρατηρήσουμε κάτι «περίεργο» με τις καταναλώσεις του σε ανύποπτη στιγμή, είναι σχεδόν σίγουρο πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά με την τροφοδοσία και γενικότερα με την καύση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center