Ιδανική επιλογή το Ford Mondeo
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδανική επιλογή το Ford Mondeo

Ford Mondeo 1.6

(22/6/2011)

Ειδοποιός διαφορά στο εμπρός μέρος του προσφάτως ανανεωμένου Mondeo είναι το πιο ανάγλυφο καπό και τα νέα LED φώτα ημέρας. Παράλληλα, η τραπεζοειδής μάσκα και η γρίλια τονίστηκαν περισσότερο, ενώ τα φώτα ακολουθούν τη σχεδιαστική λογική των νέων S-Max/Galaxy. Στο πλάι ξεχωρίζει το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων, αλλά και η μετακόμιση των δεικτών πορείας από τα «βράγχια» των φτερών στους καθρέφτες. Το πίσω μέρος απέκτησε LED φώτα και πιο δυναμικό τελείωμα του πίσω καπό.


Το Mondeo έχει πλέον αποκτήσει πιο δυναμικό αλλά και ολοκληρωμένο χαρακτήρα

Το Mondeo έχει πλέον αποκτήσει πιο δυναμικό αλλά και ολοκληρωμένο χαρακτήρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Mondeo αμέσως γίνεται αισθητή η επανασχεδίαση της κεντρικής κονσόλας, που δείχνει σαφώς πιο κομψή, αλλά και η προσπάθεια βελτίωσης της απτής ποιότητας. Το μενού περιλαμβάνει επίσης νέες επιλογές στις επενδύσεις, καλύτερα συστήματα πλοήγησης και ήχου, νέο σύστημα εσωτερικού φωτισμού με LED, επανασχεδιασμένες χειρολαβές και νέα γραφικά στον πίνακα οργάνων με την εντυπωσιακή (έξτρα) έγχρωμη οθόνη πληροφοριών.Οι μηχανικοί της Ford έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένες επεμβάσεις στη ρύθμιση της ανάρτησης, με στόχο να προσφέρουν μια ακόμα σπουδαία οδική συμπεριφορά. Το τιμόνι είναι μεστό και πλούσιο σε πληροφόρηση, η ανάρτηση ελέγχει απόλυτα τις κινήσεις του αμαξώματος, το κράτημα είναι εντυπωσιακό, τα φρένα επίσης και ο οδηγός, που κάθεται σε πολύ καλή θέση οδήγησης, παραμένει πάντα μέσα στο όλο παιχνίδι. Και όλα αυτά χωρίς θυσίες στην άνεση και στην ποιότητα κύλισης. Ωστόσο ο αεροδυναμικός θόρυβος πάνω από τα 130 χ.α.ω. γίνεται έντονος. Ο χώρος των αποσκευών είναι τα 550 λίτρα.Με τον κινητήρα των 1,6 λίτρων η απόδοση είναι τα 120 άλογα. Η μέση τιμή κατανάλωσης είναι τα 6,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι τα 159 γρ./χιλιόμετρο. Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι τα 12,6 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω. και τα 190 χ.α.ω. τελικής ταχύτητας. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 19.495 ευρώ.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
SEAT SATISFACTION
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel