Πολύ στυλάτο και δυναμικό, το Ford Ka είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μίνι μοντέλα της αγοράς.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολύ στυλάτο και δυναμικό, το Ford Ka είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μίνι μοντέλα της αγοράς.

Tα Ka..νει όλα! TEST DRIVE στο Ford Ka

(13/6/2012)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ford Ka πριν το οδηγήσετε. Τι να έχετε στο νου σας, ποιες εκδόσεις του παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ποια τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου και πως να το αξιολογήσετε.

Καλύτερο και πιο ώριμο από ποτέ, το Ford Ka προβάλλει πλέον ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, «ζωηρά» και συμφέροντα αυτοκίνητα πόλης. Το 3θυρο αμάξωμά του ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design αλλά και για το ελκυστικό προφίλ, συνδυάζοντας αρμονικά καμπύλες και δυναμικές γραμμές. 
Το νέο Ka διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Μπορείτε να επιλέξετε το δυναμικό και οικονομικό βενζινοκινητήρα Duratec 1,2 λίτρων ή τον προηγμένο πετρελαιοκινητήρα Duratorq TDCi 1,3 λίτρων. Και οι δύο έχουν χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, κάτω από 120 g/km CO2.
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το Ka είναι και οι άνετοι χώροι. Στην καμπίνα του, 4 ενήλικα άτομα θα μετακινηθούν με άνεση. Για τις αποσκευές, το αντίστοιχο τμήμα έχει εκμεταλλεύσιμο σχήμα με χωρητικότητα 224 λίτρων, νούμερο αρκετά ανταγωνιστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
5 πράγματα για να προσέξετε στο Test Drive 
- To νεανικό στυλ στην εμφάνιση του Κa εσωτερικά και εξωτερικά
- Τα τεχνικά των κινητήρων του που δίχως να στερούνται επιδόσεων έχουν χαμηλές καταναλώσεις
- Την ευρυχωρία για τα δεδομένα της κατηγορίας
- Τη ροπή του diesel κινητήρα 1,3 λίτρων
- Την ποιότητα των υλικών και τη στιβαρότητα στο δρόμο
Για να μη «σας πιάσουν αδιάβαστο» - Ford Ka από 8.990 ευρώ!
Προκειμένου να δείξετε ότι είστε διαβασμένοι καλά πριν επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία Ford για Test Drive, αξίζει να γνωρίζετε τα παρακάτω «αγοραστικά μυστικά»: 
- To Κa μπορεί να αποκτηθεί με 8.990 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά στην έκδοση Trend Plus με όφελος για αγορά τοις μετρητοίς και με όφελος απόσυρσης. 
- Εναλλακτικά, ισχύει χρηματοδότηση Ford Credit με 20% προκαταβολή, ετήσιο επιτόκιο 8,6% και εξόφληση σε διάστημα έως 48 μηνιαίες δόσεις, συνδυαστικά με έκπτωση 1.330 ευρώ
TIP: Ρωτήστε τους ανθρώπους της Ford για τις πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες εξατομίκευσης που έχει το Ka (π.χ. τοποθέτηση αγωνιστικών ριγών στο αμάξωμα κλπ.). 
Ανέσεις που θα σας αρέσουν
- Στο εξελιγμένο ηχοσύστημα, συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής σας MP3 και μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση σε αυτήν μέσω του βύσματος AUX ή μέσω θύρας USB
- Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HLA) 
- Bluetooth με Voice Control 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL