VW Golf, η 7η γενιά!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Golf, η 7η γενιά!

(11/9/2012)

Η 7η γενιά του VW Golf είναι πραγματικότητα και σίγουρα, όσο κι αν εν πρώτοις αισθητικά δεν ενθουσιάζει, κάτω από το περιτύλιγμα είναι ένα πραγματικά νέο μοντέλο.

Με μια ματιά


Η σχεδίαση είναι ό,τι πραγματικά περιμένεις από ένα Golf και ακολουθεί την 38ετή πρακτική της VW, στο να διαφέρει όσο το δυνατόν λιγότερο κάθε νέο Golf από το προηγούμενο.

Η σχεδίαση είναι ό,τι πραγματικά περιμένεις από ένα Golf και ακολουθεί την 38ετή πρακτική της VW, στο να διαφέρει όσο το δυνατόν λιγότερο κάθε νέο Golf από το προηγούμενο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Εξωτερική σχεδίαση χωρίς εκπλήξεις
  • Μεγαλύτερο σε διαστάσεις
  • Βασισμένο σε νέα πλατφόρμα
  • Με μοτέρ από 85 έως 150 ίππους
  • Στην Ελλάδα στα τέλη της χρονιάς

Το 2018 είναι ίσως το σημαντικότερο έτος στην ιστορία της VW. Σας το έχουμε πει πολλές φορές – σας το επαναλαμβάνουμε και τώρα… Αυτή τη στιγμή άλλωστε, βρισκόμαστε μόλις 5 και κάτι χρόνια πριν από το έτος αυτό, στο οποίο οι Γερμανοί έχουν θέσει το μεγαλύτερο στόχο της σύγχρονης ιστορίας τους: Να είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκινητικό Group της Υφηλίου! Και ποιο θα είναι το μοντέλο-άξονας αυτής τους της επιτυχίας; Μα φυσικά το VW Golf. Το 7ης γενιάς μοντέλο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε επίσημα, θα είναι αυτό που θα σηκώσει το βάρος της παγκόσμιας κυριαρχίας, μαζί βέβαια με τουλάχιστον 50 νέα και ανανεωμένα μοντέλα, από όλες τις εταιρείες του Group (VW, Audi, Skoda, SEAT, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini). Και για να το καταφέρει αυτό, το νέο Golf λαμβάνει όλο το τεχνολογικό know how της μάρκας, στηριζόμενο σε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο πλαίσιο, βασιζόμενο στην τελευταία γενιά των TSI και TDI κινητήρων, αλλά και επενδύοντας στους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους και πρακτικότητα της σύγχρονης ιστορίας του. Ας το δούμε λοιπόν, πιο αναλυτικά…


Πιστό στο σχεδιαστικό «DNA Golf»


Είναι γνωστή η πρακτική της VW στα 38 χρόνια ιστορίας του Golf, να διαφέρει αισθητικά κάθε νέο Golf, κατά το λιγότερο δυνατό σε σχέση με το προηγούμενο. Αυτό ακριβώς λοιπόν συμβαίνει και στο νέο μοντέλο, εκεί όπου οι κύριες γραμμές του αυτοκινήτου διαφοροποιούνται σχεδόν στο ελάχιστο σε σχέση με το Golf 6ης γενιάς.  Σίγουρα, το χαμηλότερο ύψος του αμαξώματος θα προσδώσει περισσότερο δυναμισμό, μαζί με το νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τα πιο επιθετικά φωτιστικά, όμως είναι γεγονός ότι, το νέο Golf δείχνει και πάλι ως μιας φυσική συνέχεια του προηγούμενου.


ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda