• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Κia υπολογίζει το cee_d GT να ξεκινήσει να πωλείται μέχρι τα τέλη του 2013.

Αποκάλυψη Kia cee_d GT

5.773 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2013

H Kia δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του «καυτού» πεντάπορτου cee_d GT, το οποίο φοράει έναν 1,6 λτ. Turbo κινητήρα 201 ίππων και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης.

 
Στο τέλος του προηγούμενου μήνα, η Kia παρουσίασε το 3θυρο pro cee_d GT, ενώ πρόσφατα η κορεάτικη φίρμα αποκάλυψε και τη hatchback GT έκδοση. Οι δύο «καυτές» εκδόσεις είναι ίδιες σχεδιαστικά και συγκεκριμένα μοιράζονται το ίδιο επιθετικό «κουστούμι» και τα σπορ χαρακτηριστικά που προϊδεάζει άλλωστε και το λογότυπο GT. Η Κia υπολογίζει το pro cee_d GT να ξεκινήσει να πωλείται στα μέσα το 2013, ενώ η πεντάπορτη έκδοση να ακολουθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Νέοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγής αέρα, "φουσκωμένα" πλαϊνά και ανασχεδιασμένοι κυψελοειδής γρίλια, με το λογότυπο GT, είναι μερικά από τα εμφανή χαρακτηριστικά του. Όσο για το μηχανικό σύνολο, εκεί συναντάμε συναντάμε τον turbo 1.6 GDI βενζινοκινητήρα, απόδοσης 201 ίππων και ροπής 265 Nm, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και χρειάζεται περίπου 7,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα.

Tags: KIA CEED