4 φωτογραφίες »

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες με καμουφλαρισμένο το Kona N.

2λιτρο και με 8άρι DCT το Hyundai Kona N (+vid)

4.254 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2021)

Ακόμα ένα teaser βίντεο του επερχόμενου Kona N έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων που θα εξοπλίζουν το ισχυρό SUV.


Στην τελική ευθεία για την επίσημη και πλήρη αποκάλυψη του νέου Hyundai Kona N φαίνεται πως έχουμε περάσει με την κορεατική μάρκα να αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θα συνοδεύσουν το πρώτο ισχυρό SUV που θα κατασκευάσει με τη συνδρομή του τμήματος «Ν».
 
Όπως λοιπόν επίσημα υπογραμμίζει σε ενημέρωσή της η Hyundai, το Kona N θα είναι εξοπλισμένο από τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος θα μπορεί να συνδυάζεται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αναφορικά με τις επιδόσεις οι Κορεάτες δεν είπαν τίποτα ωστόσο αναμένουμε το Kona N να έχει στη διάθεσή του 250 ή 275 ίππους. Παράλληλα το ισχυρό SUV θα επωφεληθεί από αρκετά συστήματα που ωφελούν τη δυναμική οδήγηση ένα από τα οποία θα είναι το Launch Control.
 
Οι αλλαγές στο εξωτερικό θα είναι επίσης παρούσες για να διαχωρίζεται το Kona N από το απλό Kona. Μιλώντας για αυτές φαίνεται πως στο Kona N η γρίλια έχει κερδίσει ελαφρώς σε μέγεθος όπως και ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ νέες είναι οι ζάντες. Στο πίσω μέρος, διακρίνεται η αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ ο προφυλακτήρας χαμηλότερα θα είναι πιο επιθετικός σε σχεδίαση και θα συνδυάζεται με στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Κλείνοντας να σημειωθεί πως η Hyundai μαζί με τις πρόσθετες πληροφορίες παρέθεσε στη διάθεση του κοινού εικόνες και ένα teaser βίντεο του Kona N, τα οποία και παραθέτουμε.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda